reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
"dziś jest wyjątkowy dzień,
bardzo wyjątkowy dzień!
cały rok czekałam,
i doczekałam się !!
urodzinyyy!! to bardzo szczęsliwy dzień!
urodziny!! bardzo miło, milo, miło,
miło, miłooooooooooooo mi jest!!"
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

KRYSTIANEK KOŃCZY DZIŚ 1 ROCZEK !!
(pierwsze listopadowe dziecko urodzone w listopadzie!)

reklama
bardzo wyjątkowy dzień!
cały rok czekałam,
i doczekałam się !!

100latek dla Krystianka:-)

Kilolek jest w szpitalu z Michasiem,gorączkował bardzo ,wyszło że zapalenie płuc,pozniej że wirus...sami nie wiedzą ci lekarze...biedactwo :-(

Ojej...zdrówka życzę!!!!!

Kasiula obrazek z Antosiem , który mi wyhaftowałś jest PRZEPIĘKNY:tak::tak: LASKI POLECAM USŁUGI KASIULI!!!! SUPER!!!! DZIĘKUUJĘ

OOO a pokaż fotkę!

bardzo wyjątkowy dzień!
cały rok czekałam,
i doczekałam się !!

STO LAT!!!

Dziewczyny czy będziecie wprowadzać dyscyplinę czy nie, normalnym jest ze dzieci nas będą teraz wypróbowywać, będą sprawdzać co mogą a co nie i to trwać będzie jeszcze kilka lat z przerwami ;) Nie liczcie na to że bedą chodzić jak w zegarku - no chyba że ze strachu... :/

Ja właśnie u brata na urodzinach, cmentarz zaliczony, jak się sciemni pójdziemy znowu.

Wczoraj byliśmy na spacerku późnym wieczorem, dzieci zostały z siostrzenicą A. I wiecie, stracha mam chodzić po ulicy...normalna panika...ech :/

Wogóle nie wiem kiedy miałam okres i jestem załamana :/

Dziewczyny zaraz mnie szlag trafi..... Pojechalam sama do banku by wplacic pieniadze za wynajem no i na zakupy do tesco, mlody zostal z moja mama w domu.
Zrobilam zakupy zjezdzam z wozkiem sklepowym na dol na parking podchodze do samochodu... wsadzam wszystkie zakupy i torebke no i zamknelam bagaznik i ide odstawic wozek... wracam i zonk... samochod sam sie zamknal a kluczyki w srodku no po prostu zajebiscie!!!!!! Oczywiscie zeby bylo ciekawiej zapasowych kluczy nie mamy. Tyle dobrze ze komorke mialam w jeansach to ciocia po mnie przyjechala a samochod zostawilam. K jest jeszcze w pracy ale niedlugo tam pojedzie... no ale zostalo tylko pewnie wybicie szyby :/ k.... zawsze cos...

Ostatnio chodze jakas roztrzepana. co chwile o czyms zapominam, gubie, przewracam sie, uderze, wybucham zloscia bez powodu, wszystko mnie drazni.. nie wiem co sie dzieje... :-(

Hej dziewczyny..

Zdrówka dla Michasia Kilolkowego!!!
Myśmy wrócili właśnie z całodniowej objazdówki..zaliczyliśmy kilka cmentarzy, ale Marysia była bardzo grzeczna..No i pogoda jak nigdy na 1 listopada dopisała:-)..
A zaczęło się u nas rano nie za fajnie, bo mało brakowało, a bylibyśmy fest zalani przez sąsiadów z góry - strzelił im wężyk łączący rurę ze spłuczką w WC..dobrze, że to zauważyłam, bo sąsiedzi jeszcze spali:szok::tak:..na szczęście w porę to uchwyciliśmy..

bardzo wyjątkowy dzień!
cały rok czekałam,
i doczekałam się !!

Sto latek dla Krystianka!!!!!:-):tak::tak:

Dziewczyny zaraz mnie szlag trafi..... Pojechalam sama do banku by wplacic pieniadze za wynajem no i na zakupy do tesco, mlody zostal z moja mama w domu.
Zrobilam zakupy zjezdzam z wozkiem sklepowym na dol na parking podchodze do samochodu... wsadzam wszystkie zakupy i torebke no i zamknelam bagaznik i ide odstawic wozek... wracam i zonk... samochod sam sie zamknal a kluczyki w srodku no po prostu zajebiscie!!!!!! Oczywiscie zeby bylo ciekawiej zapasowych kluczy nie mamy. Tyle dobrze ze komorke mialam w jeansach to ciocia po mnie przyjechala a samochod zostawilam. K jest jeszcze w pracy ale niedlugo tam pojedzie... no ale zostalo tylko pewnie wybicie szyby :/ k.... zawsze cos...

Ostatnio chodze jakas roztrzepana. co chwile o czyms zapominam, gubie, przewracam sie, uderze, wybucham zloscia bez powodu, wszystko mnie drazni.. nie wiem co sie dzieje... :-(
Klaudzia, znam ten "ból":-D:-D Raz zrobiłam tak samo, jeszcze za panny byłam autem w innym mieście, zrobiłam zakupy, a kluczyki w bagażniku..a to jeszcze było wieczorem, ciemno jak w d.. Masakra:-)

reklama
Martolinka tez jestem ciekawa jak wyglada to dzieło Kasiuli

dziunka ejjj co ty 3 planujecie? trzymam kciuki zeby bylo po twojej mysli, pewnie jeszcze bys nie chciala nastepnego, ale moge sie mylic.

Kilolku co tam u Was??? Cleo wiesz coś? tak mi ich szkoda

Wszystkiego najlepszego dla listopadowego dzieciatka, dzuzo duzo zdrowka
sto lat Krystianku: birthdaycake.gif

no i nie mozna zapomniec o mamie z tej wlasnie okazji:
Zobacz załącznik 296729

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry