reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

A ja nie miałam okazji napisac ze patrzyłam ząbka bo te niespokojne noce juz mnie dobijały i znowu patrzyłam nie tam gdzie trzeba............małego położyłam głowką w moim kroczu ;P tylem, zaglądam w dziubka a tam pęknięte dziąsełko i to nie troszkę ale już jest rozepchnięte i cosik tam juz swieci ;D A ja tym razem jak ostatnio patrzyłam nie na krawędz gornego tylko na przód i rzeczywiscie zauwazylam ze to biale pod dziąsłem schodzi na dół. Noce takie straszne z płaczem skonczyły się jakies parę dni temu i pewnie wtedy pękło dziąsełko. Teraz są bardzo kręcące się ale w miarę ok. A nic w dziąsłach nie widziałąm ani czerwonego, ani opucnietego-zresztą jak zawsze. Moje dziecko jeszcze nie spi, ja wlasnie wcinam kolację ale zaraz idę go lulać. Od trzech dni usypia po 22 ;/

apropo siusiaków to ja w szoku byłam ze juz dawno dawno przy przebieraniu kiedy gmerałam przy siurasku on rósł.....a jak teraz Oli się do niego dotyka przy przebieraniu czasami tez rośnie ;D WSZYSTKO GRA!!!! ;D

reklama
apropo siusiaków to ja w szoku byłam ze juz dawno dawno przy przebieraniu kiedy gmerałam przy siurasku on rósł.....a jak teraz Oli się do niego dotyka przy przebieraniu czasami tez rośnie ;D WSZYSTKO GRA!!!! ;D

u nas tez wszystko działa jak nalezy :-D:-D jak myje to rośnie.....a Marcel sie smieje taki zadowolony. Prawdziwe chłopy hahahaha

Witam
sporo dziś miałam do czytania tyyyyyyyyyyyyyle naskrobałyście
moje dziecko dziś skończyło 11 miesięcy
co do vit d to ja już nie daje
jak Mikołaj skończył 4 miesiące byłam na szczepieniu i pani doktor powiedziała że ciemiączko ślicznie się zarosło i żeby już nie dawać więc nie daje
wszystkim chorowitką życzę dużo zdrówka
co do siusiaczków Mikołaj ja tylko go odwinę z pampka to łapie się za siusiaka a on zaraz mu rośnie :)
to jest normalne u dzieci szczególnie u chłopców i to trwa do wielu dojrzewania (wiem to z doświadczenia bo w końcu mam już dwóch dorosłych synów)
moje dziecko biega już na całego
wszędzie go pełno
tak się zastanawiam czy dzieci to się w ogóle męczą on cały dzień na nóżkach a wcale się nie męczy

Witam, ale mam do nadrobienia.
Kilolek synek Ci dojrzewa heheh Niedługo zacznie zadawać trudne pytania-przygotuj sie ;-)
Ula życze szybko wygojonej pupki. Nie gniewaj sie na mame-ona na pewno chciała dobrze.
Katrenki jak podróż??

Ja podaje witamine D3 , na razie przez zime-pozniej zobaczymy. Maja dzis strasznie marudna jest, chyba kolejne zeby ida, podałam czopek i mała zasneła. Oj ciezka noc przede mna buuuuuu

spoko Kasiula da radę! Do 8 rano posprzata, zrobi pranie, ugotuje, potem na spacer, do poludnia na BB posiedzi, potem skoczy do pracy i jeszcze wieczorkiem masę czasu będzie miała. Może jeszcze dodatkowy etacik?

gratuluję

haha dzieki :D :p ale trzeba jakos se radzic :) ciesze sie ze wieczorami moge popracowac oderac sie od codziennosci no i kasa bedzie a Syn z Tatusiem wiecej czasu spedzi :)
napisałyscie tyle ze szok no ale ...nadrobiłam wsio ;P ale nie pamietam co mialam pisac :) ....

Ula biedulka tzn Twoj syn mam nadzieje ze szybko pozbędziecie sie zaczerwienienia
Katrenki a co z tamtym biletem? przepadl? da sie odzyskac kase jakoś ?
Cleo zdrówka !!!!
Kilolku... Kubus jest najlepszy :D jego teksty powalają :)

eh mam chwile :D bo czekam az teraflu zatoki ostygna choc troche i lece spac :) :)
Powiem wam ze czuje sie ZAJEBISCIE !!!!! nie gryzie mnie sumienie ze zostawiłam dziecko a sama poszlam w ludzi bo przeciez tatuś z nim bedzie :) to tez jeszcze bardziej mnie cieszy bo spedzi z synem troche czasu i zobaczy jak to jest siedziec od rana do nocy z synem ... przychodze do domu kolacja czeka :D meżuś kochany jak nigdy :D synuś spi smacznie :) eh ...zyc nie umierac ;)

Ostatnia edycja:
i znowu ja pisze :| .... NOC TRAGEDIA :| ... ze mna jeszcze gorzej :| ... nie wyrabiam :| Gardło tak mnie boli ze az zygac sie chce :/ musze do apteki sie przejsc tylko kiedy :| bosh .... jeszcze moj mnie wkurwia ... nie myśli wcale... tylko zeby jemu bylo lepiej :| ot nachwaliłam go wczoraj ;/ ;/ ja sie wkurzylam bo zbudził Pawla jak wstawał i sama wstałam ... :| bede spac dzis z Pawłem w dzień :/ ... a w nocy Paweł nie chciał spac krecił sie gadał bił brawo ;/ po 1.5h padł :| ...

reklama
Do góry