Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Kasia a Ty te lody to kladlas na ciasto czy obok???
obok ale szarlotke ciepła jeszcze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no sami napewo mąż dokładnie żonę przebadał hahahaha :-) (to taki czarny humor)
ps2.Dziunka Wszystkiego NAjlepszego :-):-):-):-):-):-):-)( stara kopo hihi )
dziś moje 2 imieniny bo Kleopatry![]()
Kasia nie mam piekarnika bo jak sie wprowadzalismy to kupowalismy tylko to co bylo nam niezbedne na poczatek wiec uznalismy ze piekarnik pozniej kupimy.Mam nadzieje ze do swiat sie doczekam go w koncu.
Dziunka wszystkiego naj naj naj zeby Wam sie w koncu ulozylo:-)
Dziunka sto lat kochana. Życze spełnienia marzeń , pociechy z dzieci i męża. Dużo miłości i zdrowia. Wygranej w toto-lotka ;-) tylko dużej hehe
jaka kochanaZa to Julka jak zobaczyła że dostałam od niego Ptasie Mleczko to poleciała do pokoju i przyniosła jakiś pasek i mówi że to dla mnie prezent i że ten prezent jest sto razy lepszy od tego Ptasiego mleczkaZazdrośnik mój!!!
![]()
poprostu nie pieke nic w piekarniku ale powiem szczeze ze juz mnie to wkurza bo ciagle te same obiady,pizzy nie moge zrobic, ciasta upiec lipa a Ty pozyczasz takie cos okragle paradyz czy jakos tak?/![]()
Dziękuję, i łączę się w bólu - podczas przeprowadzki kuchenkę mi rozbili i tylko palniki górne działają a piekarnik nie bo stłuczona szybapozyczam co drugi dzień taki piekarnik przenośny od teściowej. Nie mam pojęcia jak Ty sobie radzisz bez
![]()
Aga chodziło mi o zwykły chleb na którym kłade plasterki żółtego sera
u mnie w nocy spadł śniegi co jakiś czas dosypuje :-( a ja muszę iść na zakupy , mam nadzieje że się uda między jednym sypnięciem a drugim , do tego Kubie się przebija dwójka i marudzi
co za dzień