reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Dziunka sto lat kochana. Życze spełnienia marzeń , pociechy z dzieci i męża. Dużo miłości i zdrowia. Wygranej w toto-lotka ;-) tylko dużej hehe
Kilolek zycze zdrowka dla Michasia. Moze oddaj kota komuś na przechowanie, przynajmniej na jakis czas. Wiesz to faktycznie moze byc jego wina. Dusznosci moga wystepowac przy alergii, a wiem ze kocia siersc jest alergizujaca. Juz lepiej miec psa ;-)
Martolinka daj znac co z kocurami

Jestem dzis mega nie wyspana, mała wierciła sie w nocy strasznie. Moj N i mała przeziebieni ;-/ Lece na allegro poszukac łózeczka turystycznego.

no sami napewo mąż dokładnie żonę przebadał hahahaha :-) (to taki czarny humor)

:-D:-D:-D

Royanno Współczuję bardzo:-(

Kilolku Ty biedulko, zdrówka życzę dla Michasia!!! Straszne co teraz przeżywacie, moje problemy finansowe przy Waszych zdrowotnych są absolutnie niczym. Trzymam kciuki!!! A kotka może profilaktycznie gdzieś przenieść?

Marta I jak tam kocury?

ps2.Dziunka Wszystkiego NAjlepszego :-):-):-):-):-):-):-)( stara kopo hihi )

dziś moje 2 imieniny bo Kleopatry :-D:-D:-D:-D:-D

Dziękuję!:tak: Kto tu jest stary ten jest:-p:-DI wszystkiego najlepszego z okazji imienin ;-):-D

Kasia nie mam piekarnika bo jak sie wprowadzalismy to kupowalismy tylko to co bylo nam niezbedne na poczatek wiec uznalismy ze piekarnik pozniej kupimy.Mam nadzieje ze do swiat sie doczekam go w koncu.

Kasia a Ty te lody to kladlas na ciasto czy obok???

Dziunka wszystkiego naj naj naj zeby Wam sie w koncu ulozylo:-)

Dziękuję, i łączę się w bólu - podczas przeprowadzki kuchenkę mi rozbili i tylko palniki górne działają a piekarnik nie bo stłuczona szyba :baffled: pozyczam co drugi dzień taki piekarnik przenośny od teściowej. Nie mam pojęcia jak Ty sobie radzisz bez:szok:

Dziunka sto lat kochana. Życze spełnienia marzeń , pociechy z dzieci i męża. Dużo miłości i zdrowia. Wygranej w toto-lotka ;-) tylko dużej hehe

Taaa wygrana w totka się przyda, dzięki :-D

Dzięki za życzenia! A zanim wstał do pracy zaczął mi szeptać do ucha życzenia urodzinowe, jak ię rano obudziłam to myślałam że mi się to śnilo:-D Fajne uczucie;-)
Za to Julka jak zobaczyła że dostałam od niego Ptasie Mleczko to poleciała do pokoju i przyniosła jakiś pasek i mówi że to dla mnie prezent i że ten prezent jest sto razy lepszy od tego Ptasiego mleczka:-D Zazdrośnik mój!!!:-D

Za to Julka jak zobaczyła że dostałam od niego Ptasie Mleczko to poleciała do pokoju i przyniosła jakiś pasek i mówi że to dla mnie prezent i że ten prezent jest sto razy lepszy od tego Ptasiego mleczka:-D Zazdrośnik mój!!!:-D
jaka kochana :))))))))

Cleo 100 lat HAHHAHA no i GRATULACJE :* <ale cicho nic nei mowie... ;-) >

:-D:-D:-D

Dziękuję, i łączę się w bólu - podczas przeprowadzki kuchenkę mi rozbili i tylko palniki górne działają a piekarnik nie bo stłuczona szyba :baffled: pozyczam co drugi dzień taki piekarnik przenośny od teściowej. Nie mam pojęcia jak Ty sobie radzisz bez:szok:

:-D
poprostu nie pieke nic w piekarniku ale powiem szczeze ze juz mnie to wkurza bo ciagle te same obiady,pizzy nie moge zrobic, ciasta upiec lipa a Ty pozyczasz takie cos okragle paradyz czy jakos tak?/

Witam,
Ewelia, wszysytkiego co najlepsze dla synka :-) dużo zdrówka !!!!!!!!
Dziunka, mam nadzieję że kolejne dni przyniosą tylko radosne chwile:-) tego życzę :-)

u mnie porządki przed wyjazdem na Śląsk, nawet nie wiedziałam, że mam tyle rzeczy, które właściwie tylko zajmują miejsce................duży karton z ubraniami czeka na wywiezienie do Mopsu, szwagier przyjechał zabrał cześć rzeczy, oczywiście ubranka po Eli zajmowały większość bagażnika.....
Za oknem tak "se łoooooo" ;-) ale pewnie na spwcer z młaą i psem mykniemy:-)

aha Pianistka opłatę za wynajem mieszkania można przelewać na konto urzędu skarbowego, takie info wyczytałam na forum prawnym

royana bardzo współczuje śmierci dziadka:- i życzę powodzenia w razie procesu

AniaSM
a jaki chlebuś pieczesz z serem??

kilolku
3mam kciuki za Michasia żeby było OK
dziunka 100lat!!!!
wszystkiego najlepszego,
wygranej w toto lotka (zacznij grać)
i spełnienia wszystkich marzeń
:-):-)
100.gif:-):-)​

Aga chodziło mi o zwykły chleb na którym kłade plasterki żółtego sera

u mnie w nocy spadł śnieg :szok::szok::szok::szok: i co jakiś czas dosypuje :-( a ja muszę iść na zakupy , mam nadzieje że się uda między jednym sypnięciem a drugim , do tego Kubie się przebija dwójka i marudzi
co za dzień

Aga chodziło mi o zwykły chleb na którym kłade plasterki żółtego sera

u mnie w nocy spadł śnieg :szok::szok::szok::szok: i co jakiś czas dosypuje :-( a ja muszę iść na zakupy , mam nadzieje że się uda między jednym sypnięciem a drugim , do tego Kubie się przebija dwójka i marudzi
co za dzień

aaaaa myślałam że masz przepis na chleb żeby go w piekarniku a nie w maszynie zrobić :-)
ale fajnie z tym śniegiem :-)

reklama
Do góry