reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
no sami napewo mąż dokładnie żonę przebadał hahahaha :-) (to taki czarny humor)

HAHAHAHA dobre:-)
Kasia ale narobiłaś smaka tą szarlotką , muszę coś jutro upichcić bo zwariuje :tak: , ostatnio upiekłam ciasto serowe z brzoskwiniami to znikneło w ciągu doby :zawstydzona/y::tak:
serowe ale wymiatacie babeczki z wypiekami:-)a ja nie mam piekarnika i lipa:-(
Gosia <szarlotka z lodami> prosze :D:D

Aniu daj przepis na te ciasto :D cos chyba klątwa pieczenia zeszła ze mnie :))))))))) wiec zaczne pichcic :) szkoda ze nie mam komu eh ... Pawcio niech szybciej rośnie :d i kolejne dziecie tzreba robic ;-) niestety mąż nie ciastowy ;]
Kasia upiecz dla mnie i wyslij jak tak bardzo chce Ci sie piec:-)

Aniu tulam i tu[*] wiem co przechodzisz:-(

Banana tez bym sie redsa napila...ale mi smaka zrobilas:-(

Gosia ja sobie nie wyobrażam bez piekarnika , często sobie piekę chlebuś z serkiem albo parówki z serem itp , a mikrofale to kupiliśmy żeby móc butelki małemu sterylizować :))
jeśli chodzi o redsa to u mnie nie ma takowego w sklepie ,a że zimno u mnie się zrobiło bo w górach już śnieg spadł to mam grzane winko :) pyszne :)

Gosia a czemu piekarnika nie masz :o ?
Banana Redsa mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tez nie pamietam kiedy go piłam :)
Aniu a jak te parówki z serem robisz? :D hehe co do Wina grzanego BLE ;-P kiedys mialam "mały" romans z nim :D
zwyczajnie nacinam parówke wzdłuż wkładam ser do środka i zapiekam i tyle , a grzańca lubie tylko że tutaj słodkie wino smakuje jak półwytrawne dlatego przywoże sobie z PL gotowego grzańca ;)

to wy wiecznie o tym redsie i redsie, wiec jak obaczylam dzis w polskim sklepie to kupilam :)

aniaSm, fajne to ciasto, dzieki za przepis, na pewno wkrotce zrobie :)

reklama
Do góry