AniaSm
Fanka BB :)
no widzisz a u mnie się właśnie zaczyna sezon urodzinowy
)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
haha zazdroszcze ;-) ja to teraz chyba bede meczyc rodzine Tortamino widzisz a u mnie się właśnie zaczyna sezon urodzinowy)
no sami napewo mąż dokładnie żonę przebadał hahahaha :-) (to taki czarny humor)
serowe ale wymiatacie babeczki z wypiekami:-)a ja nie mam piekarnika i lipa:-(Kasia ale narobiłaś smaka tą szarlotką , muszę coś jutro upichcić bo zwariuje, ostatnio upiekłam ciasto serowe z brzoskwiniami to znikneło w ciągu doby
![]()
Kasia upiecz dla mnie i wyslij jak tak bardzo chce Ci sie piec:-)Gosia <szarlotka z lodami> prosze
Aniu daj przepis na te ciastocos chyba klątwa pieczenia zeszła ze mnie
)))))))) wiec zaczne pichcic
szkoda ze nie mam komu eh ... Pawcio niech szybciej rośnie :d i kolejne dziecie tzreba robic ;-) niestety mąż nie ciastowy ;]
zwyczajnie nacinam parówke wzdłuż wkładam ser do środka i zapiekam i tyle , a grzańca lubie tylko że tutaj słodkie wino smakuje jak półwytrawne dlatego przywoże sobie z PL gotowego grzańcaGosia a czemu piekarnika nie masz?
Banana Redsa mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tez nie pamietam kiedy go piłam![]()
Aniu a jak te parówki z serem robisz?hehe co do Wina grzanego BLE ;-P kiedys mialam "mały" romans z nim
![]()