reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

no faktycznei cisza dzis ...
ja z rana bylam u babci pozniej u ojca i tesciów i se wrócilam z Pawełkiem sama ... sama bo mnie moj wkurzył ... dość mam już wszystkiego ale co tam bede mówic dobrze ze Pawcio ma super humorek :) za godzinke do wanny i lulu :D <Pawcio oczywiscie> bo ja mam zamiar nadrobic "nocki" na necie :D

reklama
Witam. Dawno mnie nie było ale spędziłam tydzień u rodziców na wsi. Mój synek zapoznawał się ze swoją nianią. Kurcze nie wiem gdzie o tym więc napisze tutaj. Boje się zostawć malucha strasznie, a najbardziej to się boje że krzyś po pewnym czasie przywiąże sie do niej bardziej niż do mnie że bedzie ją wolał odemnie.

Witam z ranka. Mam wrazenie ze dzis niedziela, nie wiem dlaczego. U mnie za oknem szaro buro i deszczowo. Cieszę sie ze spodobał wam sie pomysl z pierwsza pomoca. Czekam na propozycje co jeszcze wpisac.
Ps. czemu nie moge edytowac sygnatury?? Moderatorzy ratunku ;-)

reklama
Witam. Dawno mnie nie było ale spędziłam tydzień u rodziców na wsi. Mój synek zapoznawał się ze swoją nianią. Kurcze nie wiem gdzie o tym więc napisze tutaj. Boje się zostawć malucha strasznie, a najbardziej to się boje że krzyś po pewnym czasie przywiąże sie do niej bardziej niż do mnie że bedzie ją wolał odemnie.

Kochana, wierz mi, dzieci zawsze będą woleć mamę nawet jak ta była by najgorsza. Także głowa do góry :) a Tobie dobrze zrobi trochę rozłąki z maluchem ;)

Witam z ranka. Mam wrazenie ze dzis niedziela, nie wiem dlaczego. U mnie za oknem szaro buro i deszczowo. Cieszę sie ze spodobał wam sie pomysl z pierwsza pomoca. Czekam na propozycje co jeszcze wpisac.
Ps. czemu nie moge edytowac sygnatury?? Moderatorzy ratunku ;-)

Pewnioe dlatego że masz za dużo w tej sygnaturce ;) Ona dopuszcza bodaj że tylko 3 obrazki/suwaczki i 5 linijek ale nie jestem pewna. Spróbuj coś wykasować i dodać na nowo.

Do góry