reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
hej laseczki:-) u nas dzis piekna pogoda a Kacper tak daje czadu w nocy ze masakra ale jakos sie juz oswoilam hehe.. on chyba niegdy nie zgrzecznieje...

Ja dzis lenia mam ... robie babke ziemniaczana na obiad wiec szybko i przyjemnie ;-) mam nadzieje ze maz do tesciowej pojedzie to wezmie Pawełka to moze sie zdrzemne :)

Kasia co to jest babka ziemniaczana??

Ula wspolczuje przezyc z palcem dobrze ze nie zlamany:-)

Klaudia ale Ci fajnie ze masz wyjscie bez malego:-)

Gosia babka ziemniaczaka <tak u nas sie nazywa wiem ze w innych reginach inaczej> to ziemniaki starkowane z cebula kiełbasa + przyprawy itp i piecze sie :)

Pawełek spał 2h !! co mu sie nie zdarza nigdy :d wstał i zaczał wołac MAMA :D usmiech wielki :) teraz czas na sniadanie :) słonko grzeje :) zapowiada sie super sobota :)

No to i ja sie melduje...

Noc tragedia... za szybko pochwalilam i bum.... przespalam moze 2 godziny.
Wczoraj poszlismy z mezem i znajomymi do polskiego clubu (miedzy innymi zeby zalatwic miejsce na roczek Oliverka) posiedzielismy wsumie do 12 a dziadek zostal z Olim. Gdy wrocilismy maly siedzial se w lozeczku a dziadek probowal go uspac... jak sie pozniej dowiedzialam dziadek zamiast go usypiac gdy Oli zaczal stekac to go wyciagnal z lozeczka poprzytulac.. z tym ze Oli rozbudzil sie na calego gdy zobaczyl dziadka i koniec spania :[ myslalam ze rozszarpie dziadka jak usypialam Olivera pozniej do godziny 2 !!!!!! A o 3 mlody juz sie rozwyl na calego i tak do 4, w koncu laskawie wzial butle i pospal do 6 :/ zajeb....

No a ja dzis jade w poszukiwaniu uzywanej pralki bo ubran do prania caly stos a wyprac nie ma gdzie :/

no to milego dnia dziewuszki :x :x :x

Dzien dobry. U nas pogoda super, słonko świeci, cieplutko. Wlasnie wrociłysmy z zakupow. Mala śpi jeszcze w wozeczku a ja padam. Mala dzis w nocy budzila sie co chwile wiec ja do łózka wzięlam. Tym sposobem bola mnie wszystkie kości. Rano mała obudzila sie szybciej niz ja i prawie spadała z łózka. Pisze prawie bo w ostatniej chwili sie obudzilam i ja zlapalam. Chyba ktoś nad nami czuwa. Dziś na obiad rybka. Milego dnia

Witam się lekko niesprawna dziś.
Paluch spuchnięty, w stawie wylew i sine, nie mogę chodzić wogóle więc grzyby i spacery odwołane aha i jeszcze mieliśmy do M1 jechac znowu wymienic wymienioną czapkę, tym razem znowu na rozmiar wyjściowy ;P
Z tą nogą nie mogę dogonić małego :( Wstaliśmy o 8 i chyba dziś także jedna drzemeczka bo jeszcze od wstania nie spimy. Ale jak uśnie to ja razem z nim i mam nadzieję ze 2h pospimy. U nas piękna pogoda.

ja tez sie witam, jak zwykle niewyspana. mala brykala w nocy, a na dobre wstala przed 6. od tego czasu miala 30min drzemki. super dzien, dobrze ze chociaz slonce swieci

klaudzia, a moze wezmiecie na raty? wiem,ze zlodziejskie odsetki, ale jesli nie macie teraz pieniedzy to moze byc jakies wyjscie, placi sie kilka-kilkanascie funtow tygodniowo

A ja wlasnie szukam weny na tort w necie, mala usypia pod cycem:) u nas dzis ziiimno, 13 stopni, maz wlasnie odpalil grzejniki na chwile bo w domu jakos tak zimno, brrr. Pozniej na jakies zakupki wieksze jedziemy, obiadek, moze spacerek, zalezy czy sie znow nie rozpada.

Kasia - moj uwielbia babke ziemniaczana, tylko u nich to sie nazywa kartoflak:)

Ula - moze oszczedzaj na razie tego palucha, co by sie nic z tego gorszego nie zrobilo?

Ilona - dobrze, ze udalo ci sie ja zlapac i nie skonczylo sie jak u nas

Ostatnio byla u mnie kol. z synkiem, maly sobie warge rozwalil przy placu zabaw i tak krwawil, a ona nie wiedziala co zrobic, same chusteczki hig. nie zdaja egzaminu w tym momencie, w koncu taxi zabrala ja z ulicy na pogotowie. No i uswiadomilam sobie, ze nie mamy w domu nic w razie takiej sytuacji, ani duzo plastrow, ani bandaza, ani wody utlenionej... chyba pora sie wybrac na zakupy i uzupelnic domowa apteczke, nigdy nic nie wiadomo...

reklama
ZA GODZINĘ, DWIE, MOJE DZIECI ZOSTAJĄ POD OPIEKĄ SIOSTRZENICY A I WYSKAKUJEMY GDZIEŚ NA JAKĄŚ SPONTANICZNĄ RANDKĘ!!!!
Ale się cieszę, to pierwszy raz od urodzenia Asi :)

Mała dziś nam dała w kość bo zasnęła na tylko pół godziny, a potem dopiero o 16 już na dwie, ale co ja się namęczyłam.

Do tego mam za@#bi#$ych sąsiadów, mają taras w naszą stronę, otworzyli drzwi do tarasu, usiedli przy nich i sobie rozmawiali. Oczywiście GŁOŚNO i SIARCZYŚCIE PRZEKLINAJĄC, co drugie słowo na k..... Do tego stopnia że musiałam zawieść Asię tesciowej aby ta wogóle zasnęła. NO MASAKRA.

Do góry