reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

hmmmm no i zpaomniałam co mialam napisać.....oj niedobrze ze mną

Kasiula jak na komisji????

a już wiem.
Moje dzieic mają "swoje" szafki i szuflady z ktorych wolno im wyciagać wszystsko (obrusy, gary, rzeczy malo zniszczalne) Michaś ciągle w szafce z garami siedzi (doslownie) ale najbardziej lubi jak zakupy zrobie. Nigdy nie chowam od razu tylko zostawiam w torbach na podłodze, najlepiej jak w jednorazowych torebkach, bo jeszcze cudnie szeleszczą :D młody wypakowuje po koleii - tym poturla, tamto pomaca... i godzine go ne ma tak się paca w tych zakupach :D

dobrze zrobila wywiad jak dziecko sie rozwija wiezła papierki i tyle ...
a Michaś chyba bedzie zakupoholikiem haha :D

reklama
hej, u nas też nie sprawdziły sie osłonki zabezpieczające.......... po 10 min pozdejmowała je i namiętnie je ciumka....... Eliza bardzo lubi wyrzucać swoje ubranka, co mamuśka poskłada, to córa wyrzuci ehhhh,
w kuchni dostała duzy garnek i drewnianą łyżkę, jak mamuśka gotuje, to Eliza, wali w gary, aż pies podwija ogon i ucieka, byle najdalej............

Laseczki pewnie bede przez kilka dni troche mniej na bb. Z tymi praktykami masa pracy. Dzieci w gimnazjum ku mojemu zaskoczeniu super:tak: wygadane, pyskate , ale bardzo bystre :tak: za to maturzysci- mam tez w lo:szok: porazka:szok: wstyd i hanba za takie podejscie. Dojezdzam autem tescia do mojej szkoly do Pucka- kolo Wladyslawowa. wiec to troche mi zajmuje. Aktualnie mysle jakby urizmaicic dzieciakom temat o dialektach:baffled:

Laseczki pewnie bede przez kilka dni troche mniej na bb. Z tymi praktykami masa pracy. Dzieci w gimnazjum ku mojemu zaskoczeniu super:tak: wygadane, pyskate , ale bardzo bystre :tak: za to maturzysci- mam tez w lo:szok: porazka:szok: wstyd i hanba za takie podejscie. Dojezdzam autem tescia do mojej szkoly do Pucka- kolo Wladyslawowa. wiec to troche mi zajmuje. Aktualnie mysle jakby urizmaicic dzieciakom temat o dialektach:baffled:
To trzymam kciuki zeby wszystko poszlo ok, a jesli chodzi o LO to nigdy w zyciu bym nie chciala tam uczyc
dALEKO TE PRAKTYKI SOBIE ZNALAZLAS SZOOOK, a co robisz z Antosiem jak znosi rozlake??? bo pewnie troche cie nie ma

Zrobilam malemu manne na mleku i dodalam do butelki i tak se mu smakowala, ta blyskawiczna na modyfikowanym migusiem wypija

kiragold ja pije desperadosa i czekam całe wakacje na usta i=usta :)

etna moja mama ma urlop w pracy :) do polowyt wrzesnia a potem moja siostra 2 tyg :) Ten moj nauczyciel to nie jest taki sluzbista i da sie cos wymyslec zeby tam całego miesiaca siedziec :)
wiesz co tesknie za małym ale jak wracam to jestem taka steskniona :) ale dobrze mi taka rozlaka robi :) mowiac szczerze. Mam czas na swoje zainteresowania w koncu :)

reklama
kiragold ja pije desperadosa i czekam całe wakacje na usta i=usta :)

etna moja mama ma urlop w pracy :) do polowyt wrzesnia a potem moja siostra 2 tyg :) Ten moj nauczyciel to nie jest taki sluzbista i da sie cos wymyslec zeby tam całego miesiaca siedziec :)
wiesz co tesknie za małym ale jak wracam to jestem taka steskniona :) ale dobrze mi taka rozlaka robi :) mowiac szczerze. Mam czas na swoje zainteresowania w koncu :)

no to siup:D

Do góry