reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Witam sie z rana. N do pracy na 6.00 a ja juz zasnac nie moge :-:)wściekła/y: Z checia bym jeszcze pospala. Zaraz musze ogarnac 4 ściany , wstawic cos na obiad i wolne :-)

Kasiula trzymam kciuki
Marta gratulacje 5

Hej ... w nocy pokłóciłam sie z moim :[ mały wstał na mleko o 3 a ten do łazienki wstawac drzwi nie zamknał jasno w całej chacie do tego kaszle i kaszle .... mogłby chociaz drzwi zamknac... mały sie rozbudził miał gdzies spanie ... wkurzylam sie i kazałam mu usypiac... no uspał zabrał poduszke i poszedł ... aj :[ nerwów brak ! Pawełek raz w nocy wstawał !! i odrazu wyspana jestem :) super na 13.40 na komisje ;/ yh

haha dzieki :) powiedzcie mi lepiej co macie na szkraba co kazda szafke otwiera i szuflade i rozsuwa szafy :o nie mam pojecia jak to wszystko zabezpieczyc :o teraz stoji przy balkonie i proboje zaluzje złapac bo jest podciagnieta :D haha

NIC :) Wszystkie zabezpieczenia pozdejmowala, ja po prostu oproznilam szuflady rzeczy niebezpiecznych, ciuchy niech sobie rowala. Z szaf rowniez poznikalo wszystko co mogloby byc potencjalnie niebezpieczne. Rolety mala tez probuje zlapac :) martwi mnie jedynie to ze w jednym miejscu w mieszkaniu lapie za kabel od glosnika, boje sie ze pomimo jego moznego zamontowania w ktoryms momencie po prostu spadnie jej na glowe.

ja też nie mam zabezpieczeń... Tylko muszę kupić jedno bo mnie już wykańcza ciągle zamykanie szafeczki pod tv w której mamy jakies papiery, dokumenty i jakieś róźne drobne częśc . A Patoś namiętnie otwiera chociaz mówie NIE a on swoje.

Ja też wygospodarowałam kilka miejsc takich dla Olfa :) Podobno wyciąganie z szuflad rzeczy uczy kreatywności :) Tak twierdzi rehabilitantka, do której chodziliśmy :)

Hej

U mnie tylko jedna szafka i szuflady w niej zabezpieczone-u rodziców. U rodziców jest jeszcze pełno segmentów gdzie są szuflady i Oliwier im wywala, gaciory, skarpetki itd. Trzeba pilnować zeby sobie rączek nie poprzycinał. Kolejną kreatywną rzeczą jest w segmencie u dziadka na dole są porozlewane do butelek wina i Oliwier te butelki namietnie wyjmuje (czasami przytłukuje paluchy butelką), tutla, przewala. Kolejnym hitem jest wielki słoik miodu, który też jest turlany po podłodze. U nas szafek jakoś nie otwiera chyba nie odpowiada mu rączka ale u dziadków rozwala na całego ;D Maż też gdzieś wysłuchał ze trzeba pozwalać dziecku czasami poszperać w szafkach więc rozwalamy u dziadków ;D
Mnie kręgosłup nadal boli strasznie ;/

reklama
U nas dzis słońce jak cudownie. My tez nie mamy zabezpieczeń teraz szuflady przestały interesować. JAsiek tylko się podnosi o wszystko co możliwe i cieszy się z samego fatu że stoi. Boje się o kanty przy ławie, a zabezpieczeńie na robi nie pasuje.

Do góry