reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Cisza cisza ;D

Kasia szczęśliwej podróży!!!

Ja siedzę i czytam o kupkach hehehe. Mały już śpi od 20 a ja zamiast z mężem sushi robić siedzę na laptopie ;/ Jutro zrobimy ;D
Idę do łóżka pogapić się w TV.

Słodkich snów dziewczynki dla Wszystkich Listopadowych Maleństw!!!

reklama
Cisza cos.. eh ... a ja juz spakowana ;]tzn ciuchy aby zniesc do samochodu jutro co ciezsze a reszte sama z Pawłem zapakuje.... do pracy po meza i sruuuuuuuuuuuuuu kierunek Lidzbark Warminski !! :) oby pogoda dopisała !!
Przesłuchanie:
kto bedzie prowadzil na wakacje???
o ktorej ruszacie i ile godzin jedziecie?
na ile dni?
kiedy wracacie i czemu tak dlugo?

Przesłuchanie:
kto bedzie prowadzil na wakacje???
o ktorej ruszacie i ile godzin jedziecie?
na ile dni?
kiedy wracacie i czemu tak dlugo?

hahahahah :d

oprowadzil co samochod ?? :d nie wiem do siostry maz i nad morze tez :d ja jakos wole unikac duzych wypraw :D
gdzie ruszamy nad morzE? jak ladna pogoda w srode ale gdzie dokladnie nei wiem ale nei daleko bo w czwartek z rana na lotnisko i wracac bedziemy na mazury a nad morze to sopot raczej ale słyszalam ze ma padac !!!!
w gdansku od sr rano do czwartku ok 11
a wracac do domu w poniedziałek nasteony :D:D:D ale neta bede miala ;P bo kompa zabieram choc nie wiem jak z siedzieniem na nim :) pewnie bede czytac a mniej spisac :D

oprowadzil co samochod ?? :d nie wiem do siostry maz i nad morze tez :d ja jakos wole unikac duzych wypraw :D
gdzie ruszamy nad morzE? jak ladna pogoda w srode ale gdzie dokladnie nei wiem ale nei daleko bo w czwartek z rana na lotnisko i wracac bedziemy na mazury a nad morze to sopot raczej ale słyszalam ze ma padac !!!!
a wracac do domu w poniedziałek nasteony :D:D:D ale neta bede miala ;P bo kompa zabieram choc nie wiem jak z siedzieniem na nim :) pewnie bede czytac a mniej spisac :D
kasiu!
to jest nałóg...
nie dasz rady heheheh

ps. dobranoc dziewczynki! :)

No dziekuje te pytania to powinny byc umieszczone w kwestionariuszu :)))

u nas ciezka noc, przez to ze maly nie chcial wczoraj spac popoludniu ze zmeczenia to mi cala noc marudzil, achhhhh szkoda gadac

hej :)

dzis maz mial isc na 7 do pracy aby wczesniej skonczyc... na 6 budzik nastawiłam :D ale budze sie patrze 5:55 mysle ... ok wylancze i zaraz bede wstawac .... za jakis czas patrze 6:22 :o :o :o szybko na nogi .. Pawła ubierac ... biedny nie wyspał sie.. :D juz samochod zdazylam odkurzyc :D czesc rzeczy spakowanych zostaly duperele ale zazwyczaj o nich zapominam wiec zaraz lece pakowac :D pogoda ladna wiec zapowiada sie ciezka podroz eh

cześć laseczki u nas noc maaaaasakryczna Igi budził się co chwilę z płaczem:-:)-( nad ranem dostał gorączki:-:)-( nie wiem czy to od zębów czy jakieś przeziębionko go bierze:-:)-( dałam mu ok 8 panadol i teraz śpi zobaczymy jak wstanie

a tak poza tym to u nas zapowiada się piękny dzień nad wodę byśmy pojechali no ale ze względu na skrzacika raczej pewnie nic z tego nie będzie ech ...

Kasia życze udanej podróży i wypoczynku ale wam fajnie że też moi bracia mieszkają w tej samej dziurze co ja ...

hej :)

dzis maz mial isc na 7 do pracy aby wczesniej skonczyc... na 6 budzik nastawiłam :D ale budze sie patrze 5:55 mysle ... ok wylancze i zaraz bede wstawac .... za jakis czas patrze 6:22 :o :o :o szybko na nogi .. Pawła ubierac ... biedny nie wyspał sie.. :D juz samochod zdazylam odkurzyc :D czesc rzeczy spakowanych zostaly duperele ale zazwyczaj o nich zapominam wiec zaraz lece pakowac :D pogoda ladna wiec zapowiada sie ciezka podroz eh
to nie lepiej dac samochod mezowi niech obroci do pracy i po was przyjedzie???
ja tam sie nie biore za sprzatanie samochodu to dzialka mojego meza ja tam mam dosc roboty w domu

Udanej podrozy i wypoczynku

ja prasuje ale leci ze mnie ciurkirm maly spi bo grasowal w nocy a ok 13 w koncu jedziemy po tate, bo nie widzielismy go od wtorku chyba:zawstydzona/y:

reklama
eh no wlasnie jakbym mu dala samochod i puki by po nas wrocil i wybrac sie to godzina w pleci albo i lepiej :) wiec wolałam sama ;) a co do sprzatania to moj tez lubi sam sprzatac ale dzis nie mial jak :) wiec w pracy u niego szybko odkurzylam :D

Do góry