reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

A ja dzisiaj bylam na rozmowie kwalifikacyjnej. Tak mnie maglowalay jak na jakims przesluchaniu :szok: Powiedzialy mi ze na 85 podan, wybraly 25 osoby na rozmowe, z tego 8 osob dostanie prace. Tak ze nie napalam sie za bardzo. Ale podeszlam do tego na luzaka, bo prace jako tako mam, tylko chcialam miec blizej do pracy, wiec w razie czego to dramatu nie bedzie. Mam poczekac do przyszlego piatku na odpowiedz ;-)

Życzę powodzenia :tak:

Duży Śliniak FARTUSZEK dla dziecka POLICJA (1064616074) - Aukcje internetowe Allegro ja mam taki i jest tez super miekki i pod karnem odrazu płucze i szybko schnie i ma kieszonke to wpada do niej jedzonko :d ty;lko czasami zapominam załozyc i ubranka sie brudza buu

Super śliniak, widziałam na jednym ze zdjęć Pawełka i chyba się nie oprę pokusie, żeby kupić podobny. :-)

loaski !!!!! mam pytanko co wy robicie z plamami od obiadków????????????
dzisiaj chce wstawic na 60 stopni bo juz mi rece opadaja.
Szkoda mi tych wszystkich slicznych bluzeczek i ogolnie ciuchow
ACE delikat nie pomaga, namaczanie tez nie, zapieranie wogole nie przynosi rezultatu TO SIĘ W LAKIER WżERA

Ja najpierw namaczam w płatkach mydlanych a potem piorę w płatkach (ale to ze względu na AZS) i nie miałam problemów z plamami. Chociaż zauważyłam, że po obiadkach słoiczkowych gorzej schodzi niż po moich - czym oni to barwią :dry::confused::-). Ale Etna nie polecam tego sposobu prania, bo to straszna zabawa jest z tymi płatkami, muszą się dobrze rozpuścić, a i tak się boję, że sobie zaglutuję pralkę, jak przy Amelce.

reklama
no jak zaczne od początku toi mi miejsca w poście braknie,
ale tak po krótce to:
po 1 komp nadsal nie działa,
po 2 mała ma tą szyjkę i ciągle madrudzi
po 3 to moja szefowa ukochana chce mi dać p4
i pooowiedziała że składek a mnie nie zapłaci bo nie mus skoro byłamna macierzyńskim....:dry:
a z tego co się orientoałam to musi..
no i wogóle wszystko mnie przez to już wkur***
bo jak źle to już po całości....

reklama
Do góry