reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Etna nie wiem jak kolezanka ale ja malemu piore juz od kilku tygodni w Vaniszy sensitiv i takie ubranka malemu zaklada nie ma zadnego uczulenia. Zeby blamy zeszly po obiadkach to na slonce wystawiam jak oczywiscie jest i wszystkie pieknie schodza, nawet slady nie ma zwlaszaczan na sliniaczkach ktor sa njbardziej brudne.
kypilam saszetki tego vanisza i zobaczymy
DZIEKI DZIEWCZYNY ZA RADY JESTESCIE WIELKIE !!!!
a z tym sloncem to masz swieta rację, jak wrocilam z zakupow i sciagnelam pranie z tarasu to przezylam szoook, plamki ledwie widoczne to dziala :szok:cuda, albo czary
ja najpierw moczę w vanish a póxniej płukę i wrzycam noralnie do pralki i jst ok...
ale uwarzam z regóły żeby sie mała nie poruziła, zakładam jej śiliniaczek i pilnuję żeby nie łapała brudnymi łapkami bluzki itp
ja tez uwazam zeby maly sie nie pobrudzil i zakladam mu sliniaki, ale on się malo brudzi przy jedzeniu (za duzo by mu sie zmarnowalo, a on wiecznie nienajedzzony) tylko potem mu sie uleje i jak nie przypilnuje to mam plamy :eek: jak ta lala.
banana zdjecIA BOSKIE SLINIAKI TEZ :)
My tez mamy, puki sliniak na szyi to malo sie plami, ale jak tylko go sciagne to mamy piekne plamy, male bo male ale nie schodza, ale wytoczylam im dzisiaj wojne i mysle ze wygram ten nierowny pojedynek
Ja kupiłam Igorkowi w końcu super kapelusz :-) ( jutro wkleję fotkę bo zapomnialam aparatu na dwór) i byliśmy uwaga....na placu zabaw na huśtawce...Igor oszalał:-) powolusiu go bujałam a się chichrał od ucha do ucha:-) jutro powtórka i foteczki :-)
my tez, my tez, my tez mamy nową czapkę :-) ludzie nas dziaj zaczepiali, ze niby taka ladna :zawstydzona/y:kupilismy w rekids, zdjec jeszcze nie mam

mojej sie nie ulewa po obiadkach , jak juz to czasem po mleczku;-)

moj tez nie ulewa z reguly :) nie wiem jak to nazwac, opycha sie na maxa, a potem jak za szybko sie turla albo szaleje to mu sie w locie odbija i czasami poleci, ale to nie regula
a dzisaia po zakupach padl po kapaniu przed 20 i nawet nie beknal

A ja dzis latam jak skowronek ;-) Poprawilam sobie humorek ze ho ho. A poprawilam sobie go tym ze zakupilysmy sobie z mamuska bilety na koncert Leony Lewis na 10 czerwca i juz sie doczekac nie moge. Faceci zostaja w domu a my poszalejemy ;-) w koncu sie nam nalezy. Jeszcze przy takich cenach to juz wogole ;-)
Nic tylko pozazdroscic :-)

A ja dzisiaj bylam na rozmowie kwalifikacyjnej. Tak mnie maglowalay jak na jakims przesluchaniu :szok: Powiedzialy mi ze na 85 podan, wybraly 25 osoby na rozmowe, z tego 8 osob dostanie prace. Tak ze nie napalam sie za bardzo. Ale podeszlam do tego na luzaka, bo prace jako tako mam, tylko chcialam miec blizej do pracy, wiec w razie czego to dramatu nie bedzie. Mam poczekac do przyszlego piatku na odpowiedz ;-)

loaski !!!!! mam pytanko co wy robicie z plamami od obiadków????????????
dzisiaj chce wstawic na 60 stopni bo juz mi rece opadaja.
Szkoda mi tych wszystkich slicznych bluzeczek i ogolnie ciuchow
ACE delikat nie pomaga, namaczanie tez nie, zapieranie wogole nie przynosi rezultatu TO SIĘ W LAKIER WżERA

kurz wiecie że ja nie mam z tym problemu, nie wiem czy to nie przez to że ja Igiemu gotuje ale jak się upapra to i tak się spiera nawet jak dopiero po 3 dniach piorę

Dałam małemu na talerzyk tyle ze obiadek ze słoika bo nie chciał jesć, to mały walił reką w ta papkę i jedzenie wszedzie na scianie na podłodze... ehhh

dobre:-)

Ale od kilku dni muszę uczyć z łyzeczki, bo mloda bedzie miec opiekunke, ktorej nie mam zamiaru obciazyc taka odpowiedzialnoscia, a ja z nerwow bym chyba umarla :O

kurde nie w temacie jetem czemu opiekunkę przecież ty gosia wychowawczy mówiłaś że masz

Ja kupiłam Igorkowi w końcu super kapelusz :-) ( jutro wkleję fotkę bo zapomnialam aparatu na dwór) i byliśmy uwaga....na placu zabaw na huśtawce...Igor oszalał:-) powolusiu go bujałam a się chichrał od ucha do ucha:-) jutro powtórka i foteczki :-)

my tez, my tez, my tez mamy nową czapkę :-) ludzie nas dziaj zaczepiali, ze niby taka ladna :zawstydzona/y:kupilismy w rekids, zdjec jeszcze nie mam

my też my też :-) z tym że ja wziełam 3 bo nie umiałam się zdecydować:zawstydzona/y: ale przydają się:-)

reklama
klaudzia, gdzie kupowalas ten basenik, co masz na nk? super oli sie bawi. ale juz wyrosl! i podobny do mamusi :)

Wyrosl wyrosl. Twoja Amelka tez! :szok: w szoku bylam jak ja zobaczylam hehe

A basenik to wanienka dmuchana. kupilam w TESCO za 15. Droga ale potrzebowalam szybko kupic bo Oliver nagle z dnia na dzien znienawidzil kapanie sie i musialam cos wymyslec bo nie szlo go wykapac. A teraz znowu kooooocha sie ciapciac.
Tu masz linka. Swietna sprawa ta wanienka a przynajmniej do PL bedziemy mogli zabrac bo duzo miejsca w torbie nie zajmie a u tesciow tylko prysznic jest no i na dzialke sie przyda czy na balkonik jak cieplo bedzie ;-)

http://cgi.ebay.co.uk/Summer-infant-inflatable-travel-baby-bath-/160438956286?cmd=ViewItem&pt=UK_Baby_Baby_Bathing_Grooming_LE&hash=item255ae830fe#ht_587wt_1137

Do góry