reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
aleś zwiała!!!

taaaaaaaaaaaa zebyscie wiedziały !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie chcial mi sie wlanczyc cos :| parodia ...

no a ja od 6 nie spie maly se gada ... gada ... gada .... jhahaha przed chwila byl spiacy to nakramiony do lozeczka a ona przewracac zaczał sie i wogole rozrabiac to wziełam wsadzilam do skoczka i cieszy sie ... oooooo postep nowy ... :D ide na watek inny

A ja Wam powiem ze na tym forum jest mi tu dobrze :) jest przejrzyscie, porzadek - za co oberwalo mi sie od grudniowek :D I nie sadze ze jest sens wnosic jakies "ale" skoro jestesmy tu juz prawie poltora roku. Tak nagle zaczelo cos byc nie tak?

Tez tak myśle ;-)

jatez uwazam, ze jest ok tylko jakos tak bardziej nerwowo niz kiedys.....:confused:

Dokładnie

cos w tym jest.....

a ja ogladalam Shotter Island wczoraj, polecam troche psychodeliczny taki, ale ciekwie sie konczy :-)

Ja tez to ogladalam i jak dla mnie konczy sie hmmm no wlasnie sama nie jestem pewna o co chodzi hehehehehe

Ja Ciebie podziwiam!!!! Ze Ci sie chce nawet jak leje wychodzic z mlodym na spacer mieszkajac na 10 pietrze :O

Spacer to podstawa. Choćby w domu syf , na dworzu deszcz wyjść muszę:tak: to dobre dla dziecka i dla mnie - musze trochę do ludzi , bo inaczej zwariuję:tak: a co do pietra- nie ma ono znaczenie pod warunkiem , ze winda działą:-D ostatnio prezes spółdzielni wnosił mi wózek na 10 i zaprosiłąm go na kawe z tej okazji. Ale sie maz zdziwił jak go zastał:-D

Katrenki bo to dlatego ze dzieci przyszly na swiat - a sposobow na wychowanie dzieci jest tyle ile matek, a stad juz bliziutko do klotni :)

Dokładnie .Lepiej bym tego nie ujeła:-D

A ja zycze Wam miłego weekendu :) zaraz jade do Bydgoszczy i wracam wieczorem. Jutro basen i inne obowiazki więc do poniedziałku. Zycze Wam słońcaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

Matko dziewczyny ale żeście naskrobały od wczoraj..... Przeczytałam połowicznie bo przecież pieluchy musze prasować ;D
Wczoraj mały nie poszedł na drzemkę ok 18 więc trudno było ale przetrzymalismy jakoś do kąpieli po 19 i bardzo wcześnie go połozyłam ok 19.30 a z mężem sushi robiliśmy, herbatkę zieloną piliśmy i winko sliwkowe - a tutaj tyle się dzieje, aż huczało ;D

Tylko jedna myśl mi przeszła przez głowę; Iza pisała, dość niedawno, ze nie lubi za bardzo tego forum bo się nieprzyjemnie robi i ze część dziewczyn stąd uciekła a ona rzadko zagląda.................Iza ale to właśnie Ty coraz częściej dbasz o "przyjemną" atmosferę na tym forum - oczywiście bez obrazy bo nie jest to moim zamiarem, tak tylko mi się....Co do reszty się nie wtrącam!

Nie wiem gdzie to napiszę tu :-D

Jestem na spacerku z Igorkiem ,smok mu wypadł zaczął się śmiać a ja włąsnym oczom nie mogłam uwierzyć co zobaczyłam....

2 dolne ząbeczkki huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-D:-D:-D

w domu musiałam sama zobaczyc , wymacać hihi no to czekam tylko aż mnie w cyca ugryzie teraz :-D

Cleo od wczoraj z mężęm zachodzimy w głowę? Dopiero teraz zobaczyłaś dwa ząbki Synka? One już wyszły czy dopiero się pojawiają? Bo ja ząbkowanie śledzę cały czas: najpierw biała kreska, potem pęka dziąsełko i robi się czerwona kreska, potem jest ząbek, który rośnie, rośnie, rośnie......z dnia na dzień ;D

Kilolek, nie obraź się bo to tylko moje zdanie i mogę je mieć, prawda? co do spacerów dwugodzinnych nawet gdy leje, wieje itd.................chyba to nie jest aż takie normalne bo nigdy w ulewę nie widziałam mam spacerujących z wózkami????? Faktycznie może dbam i chucham o Synka ale nie trzymam go pod kloszem, i chyba zbyt pochopnie potraktowałaś niektóre moje posty, no ale też nie będę go na siłę hartować. Czasami jak czytam, ze niektóre z mam mają non stop otwarte okno i wiecznie hartują dzieci....a potem czytam ze katar, oskrzela, katar, płuca, antybiotyk za antybiotykiem...to się zastanawiam czy faktycznie wszystko w porządku? Pamiętam jak nasze maluchy były jeszcze maleńkie i wiele dziewczyn chwaliło się ze na dworzu po 2h spacerują a było coś poniżej -5 czy -10 stopni - a potem maluchy chore, katar, płuca, oskrzela - po co ten wieczny pęd? Wszysc lekarze będnią, ze najważniejsze aby małe dzieci jak najdłużej nie chorowały, nie mówię tutaj o wszytskich dzieciach bo przecież choroby się zdarzają, no ale....
to tyle..mam nadzieję, ze nie obrazicie się kobietki, bo w końcu każda mama robi co uważa za stosowne i najlepsze dla swojego dziecka ;D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry