kilolek
podwójna listopadowa mama
ja csidziewczyny co dzis ogladamy ? haha
katrenki obijasz sie ....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja csidziewczyny co dzis ogladamy ? haha
katrenki obijasz sie ....
aleś zwiała!!!aj coś sie popsuło ... wchodze i widze czarnosc ....
w takim razie dobranoc ....
aleś zwiała!!!
Taa jasne![]()
A ja Wam powiem ze na tym forum jest mi tu dobrzejest przejrzyscie, porzadek - za co oberwalo mi sie od grudniowek
I nie sadze ze jest sens wnosic jakies "ale" skoro jestesmy tu juz prawie poltora roku. Tak nagle zaczelo cos byc nie tak?
jatez uwazam, ze jest ok tylko jakos tak bardziej nerwowo niz kiedys.....![]()
cos w tym jest.....
a ja ogladalam Shotter Island wczoraj, polecam troche psychodeliczny taki, ale ciekwie sie konczy :-)
Ja Ciebie podziwiam!!!! Ze Ci sie chce nawet jak leje wychodzic z mlodym na spacer mieszkajac na 10 pietrze :O
Katrenki bo to dlatego ze dzieci przyszly na swiat - a sposobow na wychowanie dzieci jest tyle ile matek, a stad juz bliziutko do klotni![]()
Nie wiem gdzie to napiszę tu
Jestem na spacerku z Igorkiem ,smok mu wypadł zaczął się śmiać a ja włąsnym oczom nie mogłam uwierzyć co zobaczyłam....
2 dolne ząbeczkki huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
w domu musiałam sama zobaczyc , wymacać hihi no to czekam tylko aż mnie w cyca ugryzie teraz![]()