reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

żaden problem Iza..
możesz zgłosić swoje uwagi ja nie mam nic przeciwko
a mozesz uzasadnic co ći tak przeszkadza??

Moze ja sie krótko wypowiem. Ja się lekko zdziwilam, jak zobaczylam edytowanego mojego posta, ponieważ nie było zadnego uzasadnienia dlaczego. Nie pamietalam, ze napisalam 2 posty pod rząd. Stąd 2 wnioski:

po 1. Moze przydaloby sie uzasadnienie, dlaczego moderator edytuje czyjes posty. Kamcia czy jest to mozliwe?
po 2. Jest jakis zbiór zasad, ktorymi mam sie kierowac piszac posty? Nie wiedzialam, ze nie powinnam pisac dwóch postów pod rząd. Chcialabym wiedziec zatem co podlega moderacji, a co nie.

Iza - tez jestem abys byla moderatorką. A waszym pierwszym wspolnym zadaniem bedzie opracowanie wytycznych dla nas :p :p :p Na bank sie dogadacie :))))))

reklama
5.Prosimy również o używanie opcji
editk.gif
a nie pisanie jednego posta pod drugim nabijając sobie posty, wyjątkiem jest jeśli ktoś zdążył odpisać lub gdy upłynęło 60 min po napisaniu posta. W innym przypadku posty te będą łączone w jedną całość.

https://www.babyboom.pl/forum/dziec...9/regulamin-czyli-co-i-jak-na-podforum-30848/

Neferetete regulamin już jest dawno...
No dobra, dobra.. chcialam aby iza i kam zrobiły cos razem :p :p
5.Prosimy również o używanie opcji
editk.gif
a nie pisanie jednego posta pod drugim nabijając sobie posty, wyjątkiem jest jeśli ktoś zdążył odpisać lub gdy upłynęło 60 min po napisaniu posta. W innym przypadku posty te będą łączone w jedną całość.
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...9/regulamin-czyli-co-i-jak-na-podforum-30848/
W moim akurat przypadku, ktos zdazyl juz odpisac.. a ja piszac swojego posta nie widzialam, jeszcze tej odpowiedzi. Nie ważne.. :)

Tak czy siak przypomnienie, co zrobiło sie źle, nie zaszkodziłoby.

jest , odruchowo wcisnęłam na szybko połącz posty bez uzasadnienia,
ale nic Ci tam nie majstowałam możesz sprwdzić czy się wszystko zgadza z Twoją wypowiedzią
Nie no, co ty.. nawet nie podejrzewam, ze cos zmienialas! Bo po jaka chlere mialabys to robic. Po prostu bylam zbita z tropu. :) Spoko. Ja tu i tak bywam raz na ruski rok i nie chce byc przyczyna sporów.

A Iza, moze jako kochająca matka polka, chciala byc troskliwa i troche nadopiekuńcza. Iza, to dla ciebie :* (kurcze nie ma buźki z całusem). Jestes kochana, powinnyśmy z ciebie brać przyklad!! (bez ironii!) :tak:

reklama
ja czytałam ostatnio "bez mojej zgody" świetna książka , teraz się przymierzam do filmu na podstawie tej książki :)

witam
u mnie dzisiaj zapowiada się pięknie i słonecznie , już jest jakieś 15 stopni więc w końcu będzie gorąco :-):-):-)
Kubuś śpi a ja piję sobie kawe a potem kaszka i na spacer :-)

A jaka to książka? Kryminał jakiś?

Nie wiem gdzie to napiszę tu :-D

Jestem na spacerku z Igorkiem ,smok mu wypadł zaczął się śmiać a ja włąsnym oczom nie mogłam uwierzyć co zobaczyłam....

2 dolne ząbeczkki huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-D:-D:-D

w domu musiałam sama zobaczyc , wymacać hihi no to czekam tylko aż mnie w cyca ugryzie teraz :-D

SUUUPEEERRR!!! Gratuluje!!!
Czyli jednym slowem w gębę córce zaglądac nie mam to moze zęby się wstydzić nie będa i wyjdą? :)

oj dziunka ty to masz przeboje z ta Asia, moja tez broi, ale powazniejszego na szczescie nic sie jeszcze nie dzialo...odpukac.....

Cleo gratulacje....u nas nadal szczerbato :-)

Ja dzis ledwo zywa.... jak juz pochwalilam ta mala malpeczke, ze przesypia czasem noce i nie je juz w nocy tak znowu zaczela walczyc o mleko o 4 pr5zez ostatnie 2 dni i pobudki co troche dzis w nocy to wstawalam enty razy!!!!!!!!! A od rana na nogach bo moj kuzyn jedzie jutro do pl samochodem i zabierze mi wszystkie rzeczy dla malej jak pampki kremy itp zebym juz nie musiala kupowac jak bede no i zebym nie musiala za duzo brac bo i tak nie wiem jak spakuje nas 2 na 6 tyg w jedna walizke..... :confused: Zabukowalam w koncu bilety lece 22 czerwca, wracam 6 sierpnia... no i nie wiem czy bde miala dostep do neta..... chyba zwariuje tyle czasu!!!!!!!!!!!!!!
No a na koniec to sie wkurzylam bo w zeszlym miesiacu mi wcale nie zaplacili, a teraz mnie orzneli!!!!!!!!!! Szlag by ich trafil!!!! Znowu to bede musiala odkrecac.....

Daj mi na pw numer telefonu do Ciebi, to sie zdzwonimy na spotkanko :) Jak chcesz oczywiscie :p

Etna zakupiłam dziś nowy strój jak mamy sie w sobote n basenie widziec. Chciałam juz dawno , ale dopiero Ty mnie posrednio zmobilizowałaś:-D
U nas dziś cały dzień lało... akurat jak wyszlismy na spacer to 2 godziny była cisza.
Cleo gratuluję :)

Ja Ciebie podziwiam!!!! Ze Ci sie chce nawet jak leje wychodzic z mlodym na spacer mieszkajac na 10 pietrze :O

Do góry