E
etna36
Gość
w Dniu naszego święta w imieniu naszych maluchów składam gorące życzenia i mnóstwo buziaczków
Powinnam to wstawić na wątek KARMIENIE PIERSIĄ, ale nie moglam się powstrzymać, wszystkiego naj, naj, naj, doszło mi nowe święto hura!!!!!
Zobacz załącznik 249908
Zobacz załącznik 249908
A ja mialam zalatwiony samochod na piatek, pech :-(CLEO SPÓŹNIONE ŻYCZENIA DLA iGORKA :-)
WSZYSTKIM MAMUSIOM ŻYCZĘ DUŻO RADOŚCI W ODKRYWANIU KOLEJNYCH UROKÓW MACIERZYŃSTWA
A TAK DLA WYLUZOWANIA TO PAMIĘTAJCIE , ŻE ISTNIEJĄ "NIEGRZECZNE MAMUŚKI"- CZĘSTO CZYTAM I JUŻ MI LEPIEJ:-)
Dziunka , Etna czy moze byc jutro spotkanko? Wypadło mi coś w piatek![]()
musze pogadac z mezem ale on bedzie w domu nad ranem i nie wiem co z samochodem, rano dam znac. daj mi na priva nr telefonu to jak cos to sie bedziemy dogadywać, a dziunka będziesz jutro?????????? bo jak nie to moze inny dzien wybierzemy
pytanie do dziewczyn które chodza z dziećmi na lekcje pływania
może mi któraś powiedzieć jak mniej więej wyglądają te lekcje, co te nauczycielki uczą,
na czy to wogóle polega, czyli że idziecie na basen z dzieckiem i co dalej ?ile jest osób w grupie cy to idywidualne lekcje??
i czego tam uczą bo zastanawiam się cy jest sens iść na takie nauki czy samemu lepiej uczć
my po basenie dzisiaj w sobote znowu bo odrabiamy zalegle.
Kamcia powiem ci tak, że ja po tyz zajeciach jestem bardziej odważna. W życiu bym malego nie zanuzyla pod wode, a dzisiaj jeszcze nie dosc ze w pionie to jeszcze z poslizgiem. Zajecia sa z trenerka a nas garstka moze 6/7 osob tzn rodzic i dziecko. Zabawki, piosenki, konewka, chlapanie, pluskanie oczek, plywanie na brzuszku, plecach, odpychanie sie nozkami, rączkami. ja polecam ci chociaz jeden kurs przejsc a potem to moze juz sama
IGORKU O tOBIE TEZ NIE ZAPOMNIAŁA, ALE WCZORAJ TU NIE ZAGLADAŁAM WIĘC DZISIAJ SIĘ POPRAWIAM
Dużo zdrówka, szczęścia, usmiechu na twarzy i samych radosnych dni
od e-ciotki i Pawełka
już z Ciebie prawdziwy mężczyzna 7mc i jeden dzień to niezly wynik
Dużo zdrówka, szczęścia, usmiechu na twarzy i samych radosnych dni
od e-ciotki i Pawełka
już z Ciebie prawdziwy mężczyzna 7mc i jeden dzień to niezly wynik
![pencil.png](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fcfstatic2.babyboom.pl%2Fforum22%2Fmisc%2Fpencil.png&hash=69f2a9763abac04d0bbb58730bd8bee1)