reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Julia dziś śpiewała sobie pod nosem jakąś piosenkę. Przychodzi do mnie i pyta: "Mamo co to jest za samochód: brałt?" Pytam zaskoczona "Jaki?" "No brałt, z tej piosenki: Będę w brałcie, w aucie, gdzie? eche" ;-)
Wiecie o jaką piosnkę chodzi? :-D

niesamowity tekst ale się uśmiałam:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Ejjjj ja tez chce core??? ja to bede mogla kupic jedynie bokserki i krawat

myślę ze nic nie stoi na przeszkodzie:-D:-D abyś i córę posiadała:-):-)

:-):-):-)Igorek ma 7 miesięcy !!!:-):-):-)
Zobacz załącznik 249514

100 LAT DLA IGORKA OD IGORKA!!!!:-):-):-D:-D

reklama
a propos"braltu" mój Kubuś dziś poprosił tatusia by nim zagrał w "penisa" oczywiście chodziło o tenisa

CLEO SPÓŹNIONE ŻYCZENIA DLA iGORKA :-)
WSZYSTKIM MAMUSIOM ŻYCZĘ DUŻO RADOŚCI W ODKRYWANIU KOLEJNYCH UROKÓW MACIERZYŃSTWA:-D
A TAK DLA WYLUZOWANIA TO PAMIĘTAJCIE , ŻE ISTNIEJĄ "NIEGRZECZNE MAMUŚKI"- CZĘSTO CZYTAM I JUŻ MI LEPIEJ:-)

Dziunka , Etna czy moze byc jutro spotkanko? Wypadło mi coś w piatek:zawstydzona/y:

Naajlepsze życzonka dla mamuś w dniu Naszego Święta:-p

wogóle to moje dziecko jest dziwne....:sorry:
dzisiaj mi z rana popłakiwała i zastanawiąłam się czemu..
jeść nie , pić nie, spać nie...
myślałam że brzuszek boli.. chciałam ją czymś zabawić...
wsadziłąm ją na znany wam samochodzik a ona takim grubym głosem "haha" i zadowolona stanęła i stała ciuesząc się jak dziecko:-D

reklama
Mamuśki kochane - wszystkiego, co najlepsze dla nas wszystkich!!!!:-):-):-):-)
A tak poza tematem, to skojarzyło mi się z tym "brałtem" i "penisem" - mój chrześniak Kamiś, jak miał coś koło 2 i pół roku, to trudności miał z "r"..no i raz na ulicy zaczął krzyczeć "hurra", a wyszło mu "hu..a":-D:-D

Do góry