reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

a ja nie mam @, za to dostałam megakatar i leci mi jakby ktoś kurki poodkręcał. Chusteczki nie wystarczaja :no: Jako zwierze stadne chyba włożę po tamponie do każdej dziurki...

...a sznurki wplote we włosy :-D

reklama
Witajcie mam do Was prośbe moja koleżanka ma chore dziecko (2-miesięczne) Maluszek miał operację i usunięto mu 3/4 jelita cienkiego przebywa w Centrum Zdrowia dziecka w Warszawie rodziców już nie stać na hotele i czy może któraś z Was orientuje się gdzie są jakieś tanie noclegi w okolicy jak coś to dajcie znac.

WSZYSTKIEGO NAJ DLA ANTOSIA!!!! MÓJ JASIEK TEZ DZIS KOŃCZY PÓŁ ROCZKU.

Pathanka nie pomogę Ci niestety z tymi noclegami. Może Warszawianki? To jest szczyt wszystkiego zeby rodzice nie mogli byc przy swoim dziecku. Nigdy tego nie zrozumiem i nie zaakceptuję.

Dziunka oczywiscie walne jakies fotki wieczorem :)

Wszystkiego Najlepszego dla Jasia i Antosia :-)

Załączniki

• tigger.jpg
    tigger.jpg
    3,9 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Martolinka-trzymam za slowo :)

Sto lat dla Jasia!!!

Wiecie co, ostatnio jakis lekarz sie w tv wypowiadal ze rodzice utrudniaja dojscie do lozek pielegniarkom! Now iecie co, myslalam ze padne! Ale ile mniej te piguly jedne roboty maja dzieki rodzicom to tego nikt nie widzi!

Do góry