reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

ja musze sobie coś kupic na chrzciny koniecznie i już jestem chora dosłownie jak o tym pomyslę... nienawidze zakupów.

A przez te opisy porodów i wspominki nie mogę czytac "smaopoczucia" bo mi się "strażniek ucznia" włącza i pisze "strona zawiera nieodpowiednie treści dla ciebie";-)hehe no ciekawe, które to treści takie nieodpowiednie dla mnie :-)

reklama
A tak wogóle dziewczyny czy Wasze szkraby małe też uwielbiają stać na nogach i już to ćwiczą??
Bo moja mała od pewnego czasu jak siedzi mi na kolanach biorę ja za raczki to staje na nogi i nie chce łobuz usiasc..
Jeszcze sama nei umie siadac a juz rwie sie do stania!!

Wasze juz siedza sama, i porywaja sie na nogi??

A tak wogóle dziewczyny czy Wasze szkraby małe też uwielbiają stać na nogach i już to ćwiczą??
Bo moja mała od pewnego czasu jak siedzi mi na kolanach biorę ja za raczki to staje na nogi i nie chce łobuz usiasc..

Gaja jeszcze nigdy nie stała, bo w tym wieku dzieci maja jeszcze w kosciach biodrowych chrzastki a nie kosci, i można cos uszkodzic. Jak sie podciagnie, to stanie :-) jak bedzie dorosla to bedzie mniejsze ryzyko problemów z kregosłupem i biodrami.

Poczytaj o postepach na watku Postepy...
:))

No ja nie chce żeby moja mała stała, ale jest taka uparta!
Nie pozwalam jej chce ją wtedy posadzić, a ona sztywne nogi ma hehe. Taki łobuziak z niej mały!

Kikolek, rozumiem Twój ból, sama musze kieckę na wesele kupić :-/ jak sobie pomyślę, o tym chodzeniu i szukaniu wrrrrrrr
Pogoda do du.................. małej się chyba też udziela, bo marudna.........

reklama
ojjj od tego Waszego wspominania, ................... brzuszka mi się zachciało..................... szok, szok, szok, szok, nie poznaję siebie ;-) chyba tęskno mi za tym momentem wyczekiwania, a potem mega radości jak małe różowe ląduje na piersi
:-).........................tylko o mniej bolesny połóg następnym razem poproszę ;-) a ciekawe, czy w przyszłości spotkają się jakieś listopadówki na nowym wątku przyszłych mammuś

Do góry