reklama
E
etna36
Gość
Szybkie menu i po prawej stronie masz edytuj sygnature i tam wklejasz adres czy jak to sie nazywa ząbka tak samo jak wszystkie rysunki Tu masz adres strony na ząbki: Pierwsze Ząbki - twórz suwaczki z pierwszymi ząbkami Twojego maluszka! Suwaczki z pierwszymi ząbkami - pokaż je znajomym!Etna ja mam koszmar z tym zabkowaniem. Płacz, marudzenie . Tylko dentinox pomaga... Tak dzis zajrzałam i tam chyba drugi obok idzie... ech w końcu zasnął
Dziunka fajnie , że jesteś
jka wkleić ten suwaczek z zabkami? nie moge znalezc , gdzie teraz jest edycja sygnatury :/
Tylko nie wiem jak sie dodaje zabki, trzeba wszystko od nowa robic???
A co to takiego ten DENTINOX? ja mam jakas masc Bobodent, ale słabo pomaga, najlepiej to mokra pielucha z rumiankiem i schlodzony gryzak i palec taty ktory jest caly pokuty. Ja nie moge swojego palca mu dawac bo mam za dlugie paznokcie. mnie tylko pediatra przestrzegala zeby nie dawac za duzej ilosci tej masci bo one dzialaja miejscowo zdretwiajaco jakos tak i trzeba uwazac zeby nie za duzo poszlo na jezyk i wogole zeby dzieciatko nie mialo problemow z oddychaniem.
szczęściaraEch. Mi seriale nie straszne. Nie mam telewizji :O
D
dziunka24.
Gość
szczęściara
Wiesz, zależy jak patrzysz Bo faktycznie nie mieć od miesiąca telewizji i internetu jest wspaniałe - mam baaardzo dużo czasu, który mogę spozytkować na dodatkową zabawę z dziecmi czy czytanie książki, czy nawet wielogodzinne spacery. Gorzej jak pogody nie ma aby spacerować długo... ale za to dom błyszczy
A ja jestem przeszczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!
Mam za sobą trzy okresy - pierwszy cholernie bolesny, drugi obfity ale całkowicie bezbolesny, a trzeci własnie się kończy i jest taki sam jak drugi- ZERO BÓLU!!!!! Nie chce zapeszać,ale mam nadzieję że juz tak zostanie na zawsze i że w końcu po ponad 10 latach okropnych okresów nie będę musiała rezygnować "w te dni" z przyjemności życia
No i muszę powiedzieć, że teraz polączyłam tampony z podpaską i naprawdę nie wiem że mam miesiączkę
dziunka wlasnie patrze ze my razem @ ;-) miesiac temu i teraz ;-) heheheh
Czyżby wszystkie miały @ w tym samym czasie ;-) Ja tez hehe
katrenki
Fanka BB :)
ja jestem wlasnie w trakcie....ale beka :-)Czyżby wszystkie miały @ w tym samym czasie ;-) Ja tez hehe
katrenki
Fanka BB :)
no dopiero jak nie ma neta i telewizji to dopiero czlowiek widzi ile to czasu pochlania.....Wiesz, zależy jak patrzysz Bo faktycznie nie mieć od miesiąca telewizji i internetu jest wspaniałe - mam baaardzo dużo czasu, który mogę spozytkować na dodatkową zabawę z dziecmi czy czytanie książki, czy nawet wielogodzinne spacery. Gorzej jak pogody nie ma aby spacerować długo... ale za to dom błyszczy
A co to takiego ten DENTINOX? ja mam jakas masc Bobodent, ale słabo pomaga, najlepiej to mokra pielucha z rumiankiem i schlodzony gryzak i palec taty ktory jest caly pokuty. Ja nie moge swojego palca mu dawac bo mam za dlugie paznokcie. mnie tylko pediatra przestrzegala zeby nie dawac za duzej ilosci tej masci bo one dzialaja miejscowo zdretwiajaco jakos tak i trzeba uwazac zeby nie za duzo poszlo na jezyk i wogole zeby dzieciatko nie mialo problemow z oddychaniem.
Etna36, Dentinox to też jest maść na ząbkowanie, z tego, co mi mówiła babka w aptce jest jedną z mocniejszych. Ja mam Bobodent i nic nie pomagał, a po Dentinoxie mały się uspokajał. Ale wszystkie te żele pomagają tylko na chwilę, a używać można tylko kilka razy dziennie, więc odpuściłam sobie, zwłaszcza, że mały miał po nich strasznie czerwone policzki. Teraz stosujemy (poza schłodzonymi gryzakami) w razie potrzeby czopki Viburcol i jest ok.
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Etna jakoś poradziłam z tą sygnaturą dziekuje
Pani w aptece mówiłą ze bobodent jest słaby i raczej klientki wracaja po dentinox.. nam pomaga. Cos od wczoraj jest spokojniejszy i nie smarowałam , bo po co na zapas
A ja po raz kolejny przekonałam sie , ze Sopot jest miastem super i otwartym , ale tylko dla turystów. Nie dosc , że ceny rosna , za molo trzeba płacić to np. Multikinie w Centrum Haffnera nie opłaca się uruchomić babymultikina. Po co robic cos dla mieszkańcow....
Pani w aptece mówiłą ze bobodent jest słaby i raczej klientki wracaja po dentinox.. nam pomaga. Cos od wczoraj jest spokojniejszy i nie smarowałam , bo po co na zapas
A ja po raz kolejny przekonałam sie , ze Sopot jest miastem super i otwartym , ale tylko dla turystów. Nie dosc , że ceny rosna , za molo trzeba płacić to np. Multikinie w Centrum Haffnera nie opłaca się uruchomić babymultikina. Po co robic cos dla mieszkańcow....
E
etna36
Gość
Basia ja tez mysle ze te zele to pic na wode i trzeba to przetrwac, a te czopki to na co?
reklama