reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
A moze wykap sie z nim? No i gratuluje wanny :-)

Co do ubierania to wczoraj bylo malzenstwo ktorzy przyszli z 7 tyg corka w kombinezonie zimowym w foteliku i szczelnie mieli fotelik zakryty kocem. A na dworzu slonce grzalo jak cholera, wial cieplutki wiatr, a w aucie mozna bylo sie usmazyc.

Nie panikujcie tak z tym moim guzem, najwyzej bedziecie musialy troche kasy wydac na wiązanki i tyle :-D

no ja tez widzialam jak baba w wozku wiozla corke :| kombinezon i gruba czapka bosh ... a sama prawie gola :| :|:|

ja wczoraj w samochodzie sie gotowalam ... i biedny płakał starsznie wiec zdjełam czapke i odrazu cisza .... :| gorąco takim maluchom tak samo jak i nam :| no ale z drugiej strony nie przesadzac i golych dzieci nie prowadzac na spacerki ;-)

a ja wam powiem ze normalnie moj synek jest wspaniały :) ....
3 w nocy ... slysze mały sie kreci ... wiec wstałam i poszłam mleko robic bo wiedzialam ze zaraz płakac bedzie .... no i wrocilam najpierw smoka szukam kolo głowy ... i Pawełek nagle ... ma mama ma... :)))))))))))))))) myslalam ze padne :))) zjadl i poszedl spac...:)
wiem ze to nie jest konkretnie do mnie te ma mamam ma jego :) ale i tak sie ciesze strasznie cudaśny ten moj synus :))) a no i od dzis zaczynamy usypianie w dzien w lozeczku ... zobacyzmy jak na pojdzie :))

ps. odrazu widac ze dziunka wrocila ;-) hahahah pełno nowych postów w tematach :D nie mogę nadrobić :D

3 w nocy ... slysze mały sie kreci ... wiec wstałam i poszłam mleko robic bo wiedzialam ze zaraz płakac bedzie .... no i wrocilam najpierw smoka szukam kolo głowy ... i Pawełek nagle ... ma mama ma... :)))))))))))))))) myslalam ze padne :))) zjadl i poszedl spac...:)
wiem ze to nie jest konkretnie do mnie te ma mamam ma jego :) ale i tak sie ciesze strasznie cudaśny ten moj synus :))) a no i od dzis zaczynamy usypianie w dzien w lozeczku ... zobacyzmy jak na pojdzie :))

ps. odrazu widac ze dziunka wrocila ;-) hahahah pełno nowych postów w tematach :D nie mogę nadrobić :D

Kasia a może własnie już swiadomie to "mama" ale musisz się cieszyć:-) ja też czekam na pierwsze"mama" ale jesteśmy na etapie "gigi""gaga" itp :D:D:D

Co to Dziunki to też się cieszę :D:D:D też już ledwo nadrabiam te jej posty :D:D:D ale pisz kochana pisz , miło się Ciebie czyta :-)

Ciesze sie ze tak mnie milo z powrotem do siebie przyjmujecie :p a teraz DOSTANIECIE OCHRZAN!!!!!!!!!!!! Czemu na chacie pustki, no czemu????? :crazy::crazy::crazy::rofl2:

U nas jest tez mamamamma, mowi tak rozzalonym glosem, jak jej cos nie gra.

Ja to mam z autem problem i nie wiem co robic. Ostatnie 3 dni jezdzenia gdzies z Joasia jest STRASZNE. Mała siedzi w foteliku i chwile sie bawi, potem zaczyna sie wkurzac, jeczec i coraz glosniej, coraz glosniej, coraz glosniej az sie konczy strasznym placzem. Moge zapomniec o tym ze zasnie - nie zrobi tego za chiny ludowe!
a wiec pomyslalam ze:
1) za goraco - wiec w aucie rozbieram ja i nic sie nie zmienia
2) za nudno - sto tysiecy zabawek, opakowanie chusteczek mokrych do pomacania i szeleszczenia i matka strzelajaca glupie miny za kierownicy, wiec chyba nie nuda...
3) pragnienie? - no ale nie bede stawac co 5 minut i jej cyca dawac :dry:

Wiec pierwsze co zmieniamy dzis fotelik na ten wiekszy i robimy przesiadke do tylu, moze z Julia bedzie jej razniej i zaczne wozic ze soba kubek z woda, ale ucze ja pic z kapka i boje sie ze w aucie mi sie zakrztusi :dry:

aga, dziunka

wyprowadziłam się do większego mieszkanka :-)gdzie mam windę co jest "luksusem" po 6 miesiącach targania wózka :D:D:D
winda ale ci dobrze:tak::tak: ja za każdym razem na 2 p tacham wózek bo na klatce nie zostawię:-(
a jak się mieszka w nowym mieszkanku?
A co to za przepis proszę dokładniej hihihi
truskawki lód cukier zmiksować no i do tego wódeczkę do smaku:-):-) w orginale jest biały rum też może być taki drin nazywa się daiquiri:-):-)
Na prawde dziecko bylo tak ubrane. Spalo z buzia otwarta. Kocem juz szczelnie owineli zanim wyszli, a ze stali jeszcze z nami 15 minut w srodku to sie dziwie ze im sie dziecko przez ten czas nie udusilo :szok:
biedactwo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wiem ze to nie jest konkretnie do mnie te ma mamam ma jego :)
ale ci fajno:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Do góry