butterfly27
Fanka BB :)
Ok wcisnęłam i odchaczył się multicytat i dalej "odpowiedz"? "cytuj"? I jak dalej?
Zaznaczasz te wszystkie posty, na któe chcesz odpowiedzieć i potem naciskasz tylko odpowiedz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok wcisnęłam i odchaczył się multicytat i dalej "odpowiedz"? "cytuj"? I jak dalej?
Jesli to pierwszy @ po ciązy to norma... Nie panikuj ;-) Ze mnie sie lało jakby mi ktos kran odkręciłjejku dostałam @ i pierwszy raz w życiu tak się ze mnie leje jakby ktoś kurek odkręciłaż mi słabo momentami
Ja mojego aniołlka zaczęłam luźniej ubierać na co odwet szybko nastapił cytuje: "złlóż mu cos jeszcze przecież w samych rajstopkach biedak ma zimne nóżki" ale co tam jestesmy twardzi i sciagamy skarpetki po babci ;-), przecież już nie ma takich mrozów to nie będę go tak przegrzewać. Powiedzcie, że mam racjęZgadzam sie z wami ze trzeba hartowac maluchy, niestety obawiam sie ze ja tego nie robie ;-( Jestem piecuchem strasznym, stale mi zimno i przez to pewnie za cieplo ubieram mala. Czapki w domu nie nosi, po kapieli przykrywam jej glowke recznikiem. Śpi w bodach+ śpioszkach, przykryta kołderka + czyms* w zaleznosci od temperatury w domu(kocyk, spiworek). Na dwor teraz ubieram jej body na dł rekaw (ew. kr.rekaw+koszulka)+bluza+kurtka, rajstopki+spodnie+skarpetki i buty, przykrywam kocem i oslona na wozek. Oczywiscie czapka i szalik. Dobrze??
Ps. prawie zawsze ma gorace dłonie na spacerze ;-)
no to dobrze ze wiesz czego chcesz, bo ja to mam ten problem ze sama nie wiem co by było lepszeMi nie jest dobrze tzn nic nam nie brakuje , możemy razem wyjśc ja mam czas dla siebie i B ma czas dla siebie.Mały jest towarzyski i nie marudzi jak go zostawiam ale mi go brak i brak mi jego wariacji.Chce już mieskać w trójkę a dziedkowie niech sie opiekują , bawia rozpieszczą ale z umiarem.
Nie.Nie odzywał.Z tego co wiem to zachowuje sie jakby nic sie nie stało i sobie żyje własnym życiem.Ja tam sie ciesze, nie potrzebuje kontaktu z nim.nie mysle o nim i dzieki temu jest coraz lepiej.
Dla mnie on jest tematen zamknętym.Nie spojrze nawet na niego na ulicy.
Gratulacje!!! już je widać?A u nas zabki wychodza)))
Na szczescie bez wiekszych prpblemow, tylko troche marudzi.
trzymam kciuki i czekamy na jeszczecześć mamuśki)
Ja od 2 dni pisze prace .....niezłe tempo w niecałe 2 dni :....)
dla mnie też, ale ciekawe co bylo dalej z tym dzieckiem?dla mnie cudo
ejjj az tak przywiązujecie uwage do imienin dzieci? u nas tylko urodzinki siJa mojego aniołlka zaczęłam luźniej ubierać na co odwet szybko nastapił cytuje: "złlóż mu cos jeszcze przecież w samych rajstopkach biedak ma zimne nóżki" ale co tam jestesmy twardzi i sciagamy skarpetki po babci ;-), przecież już nie ma takich mrozów to nie będę go tak przegrzewać. Powiedzcie, że mam racjęa ja zapmnialam o imieninach mojego Kubynormalnie szok.....
No opowiadaj coś więcej bo ja tez bym się chętnie wybrała, jaka woda, gdzie?, a ty nie plywalaś z małym, jak długo?, jak maluch zniosl kapiel w ciągu dnia, jak skora po basenie, nie zaziebil się potem, plywal pod woda, płakał? hihihi ja to z natury taka ciekawska jestema my dzis bylismy pierwszy raz na basenie !! bylo supermalutki byl bardzo zadowolony, plywal sobie i pluskal sie w wodzie. niestety na tym basenie nei mozna robic zdjec ani filmowac. udalo mi sie z ukrycia nagrac 5 sekund filmu a potem zostalam wyrzucona przez ratowniczke hehehe. ale wrocilam bez aparatu
![]()
Kamcia a co sie stalo z kotkiem? Ja moja kicie stracilam we wrzesniu, oj ciezko to przeszlam. Pamietam do dzis jak plakalam w nocy nad jej koszyczkiem.i my się dołączamy do życzonek..
oczywście narzeczona Pawełka całuje go bardzo mocniachno;-)
apoza tym to u mnie nie za wesoło:-(
ciąglle chce mi się płakaćza moim kotkiem i jest mi strasznie smutno i tak pusto:-(
Ania pij duzo i jedz czekolade zebys nie zaslabla! Dwaj o siebie kobitko...jejku dostałam @ i pierwszy raz w życiu tak się ze mnie leje jakby ktoś kurek odkręciłaż mi słabo momentami