dziubasek08
Fanka BB :)
Etna póki co mam jeszcze służbowy telefon więc spacery aż tak drogo mnie nie kosztują
)))) Własnie też czekam na wiosnę, na śpiącego Olafcia w wózku a ja na ławeczce czytająca książkę
)))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochana ja z przyzwyczajenuia ostatnio jak ine muszę prowadzić to cały cz\as naobcsach śmigammy po 4h spacerze.wypawa zakonczyla sie pecherzem pod palcem u nogi (wysokie obcasy),
ps. okazalo sie,ze jestem persona non grata.wczoraj wyslalam prosbe do agissy o przyjecie mnie do ich zamknietej grupy. prosba zostala odrzucona.
pracę trzebabyło zacząć niestety u mnie wypało to wcześniej... gdybym miała wybór wogóle bym jeszcze się z domu nie ruszałano to naleza ci sie gratulacje, dzielna jestes i masz juz to za soba
Ja po parku chodzę))
Wiesz, ja czasem lubię ciszę wtedy mogę na spokojnie pomyśleć, przeanalizować, nikt mi nie przeszkadza, a jak już mam dość to biorę telefon i dzownię po znajmych. WTedy mam czas na pogaduchy bo w domu nie zawsze mi się to udajeI tak mi się czasem schodzi i 2,5 godz
)))
U nas raz słońce, raz śnieg więc zrezygnowałam ze spacerku.
Wogóle mam dziś koszmarny dzień. :--
-(Załapałam mega doła i nawet sobie popłakała. Doszłam do wniosku, że kiepska ze mnie matka i ze tym karmieniem piersiąskrzywdziłam tylko swoje dziecko. Mała jest wręcx uzależniona od cycusia. Nie wiem jak ona zniesie moją nieobecność jak wrócę do pracy. Będzie jeszcze taka malutka....
to sie wyżaliłam troszkę, przepraszam, że Wam tak marudzę.... pozdrawiam
i jeszcze wczoraj dobre wiesci. napisalam 3 komputerowe strony odwolania-skargi, w formie takiej zabawnej historyjki do talktalk, tych,co mi wystawili w sumie £600 za rozmowy telefoniczne i na koniec postraszylam ich,ze rozmawialam juz z dwiema gazetami i obie zgodzily sie wydrukowac to w zamian za pokrycie mojego rachunku i wczoraj zadzwonili do mnie,ze rachunek anulowali i baaaardzo przepraszaja i juz moge do polski dzwonic za darmo :-)w zwiazku tym od rana szukam malej jakiejs wypasionej maty edukacyjnej na ebayu
![]()
butterfly glowa do gory nie jestes sama,.
Dziękuję Wam dziewczyny za miłe słowa. Myślę, że ją skrzywdziłam bo teraz ona nie chce butelki pić. Nie przemyślałam sprawy, mogłam ściągać pokarm od samego początku i przyzwyczaić ją do butli. Eh..nie będę już marudzić, bo już za późno teraz jest...Wlasnie nie jestes kiepska, a NAJLEPSZA MATKA NA SWIECIE!!! I jak mozesz myslec ze skrzywdzilas ja karmiac piersia?To najlepsza "rzecz" jaka moglas jej dac!
:-)
A tak wogole to kazde dziecko jest uzaleznione od matki i obojetnie jak karmioneZawsze beda tesknic.:
Zakupiłam dzisiaj ten żel. Mała strasznie ślini się i cały czas ma piąstki w buzi. Myślicie, że mogę już stosować. Jakoś trudno mi ocenić te dziąsełka = czy to już ząbkowanie czy nie.Madzia_pl Znajoma poleciła mi Dentinox N, u jej synka się sprawdził. Cena u mnie w aptece 23 zł.
Wszystkiego najlepszego dla Amelkidzisiaj Amelka kończy 4 miesiące i z tego też powodu zabieram ją na spacer jak codzien hahaha żartuję ... D