reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Dziewczyny, mam kótkie pytanko, może się orientujecie. Jaki rozmiar może nosić półtoraroczny chłopiec? :eek::eek::eek: Z góry dzieki za odpowiedzi
półtora roczny chłopiec może nosić ciuszki na wzrost do ok 80cm
tak mi się wydaje bo mojej iostry syn ma 2 latka i ma 100cm wzrostu

cleo trzymaj trzymaj..
w zeszłuym roku się udało w walentynki zdziałać dzidziusia.. mam nadzieję że w tym roku tez się uda ;)

reklama
półtora roczny chłopiec może nosić ciuszki na wzrost do ok 80cm
tak mi się wydaje bo mojej iostry syn ma 2 latka i ma 100cm wzrostu

cleo trzymaj trzymaj..
w zeszłuym roku się udało w walentynki zdziałać dzidziusia.. mam nadzieję że w tym roku tez się uda ;)

Roznie bywa, bo moj brat ma 10 miesiecy i nosi 86 :-p

Dziewczyny witam ponownie:tak:..
Miałam ropnia prawej piersi i wylądowałam w szpitalu..
Ale szczerze, nie życzyłabym tego zadnemu wrogowi..
W piątek rano mnie przyjeli do szpitala i koło 12.00 miałam zabieg - pod narkozą..:-(Ropy tam było, co nie miara..potem ponownie czyścili mi to w sobotę i w niedzielę - też pod narkozą..Po każdym wybudzeniu-ból maskryczny..:szok::-(Dzisiaj rano przyszedł chirurg, który mi to robił i powiedział, że wypisujemy..ściagnął opatrunek i..na żywca wyciągnął z tej rany gaziki (a to jest taka dziura nad brodawką)..szyć tego nie bedą, musi się samo zasklepić..teraz juz "tylko" zmiana opatrunku..Mała od piątku na sztucznym, ja juz karmić jej nie mogę..Nie moge tez na razie jej nosić:-:)-(..a to boli - psychicznie..nie no, ogólnie masakra..

Wspolczuje kochana!!!

Moja babcia uczyla m.in. w szkole pielegniarskiej i widziala jak lekarz NA ŻYWCA! przecinal ropnia kobiecie - ta biedna ponoc z bolu sfiksowala i wyladowala w psychiatryku. Jak dalej jej zycie sie potoczylo to nie wiem.... Dlatego jak mojej mamie karmiac mnie zrobil sie porzadny zastoj to babcia jej na okraglo masowala piersi, robila oklady itd byleby nie zrobil sie wrzod i mama nie poszla do szpitala. No i udalo sie, ale niedlugo potem mama skonczyla mnie karmic.

a co ja mam mówić??
mam nadzieję tylko że najlepszy prezent się przyjął(czyt.dzidziuś):-p
no masz rację lepiej juz nic nie mow :zawstydzona/y:
trzymam kciuki !!!
Trzeba zaufac naturze, dzidzie wiedza kiedy maja przyjsc na swiat
tego zmeczenia to ci zazdroszcze :-p:-p:-p
Dziewczyny, mam kótkie pytanko, może się orientujecie. Jaki rozmiar może nosić półtoraroczny chłopiec? :eek::eek::eek: Z góry dzieki za odpowiedzi
Mojej ciotki synek ma 17 miesiecy i jade do niego w czwartek i kupuje ubranko na 92-98 takie ubranka nosi. na pewno bede chciala kupic 98, a nawet jak bedzie 100 to tez kupie

trzymam kciuki !!!

Mojej ciotki synek ma 17 miesiecy i jade do niego w czwartek i kupuje ubranko na 92-98 takie ubranka nosi. na pewno bede chciala kupic 98, a nawet jak bedzie 100 to tez kupie

Lepiej wieksze niz za male:tak:

trzymam kciuki !!!

ooo to bardzo cię proszę pamiętaj o tej instrukcji do podgrzewacza z TT ;-)

Dziewczyny witam ponownie:tak:..
Miałam ropnia prawej piersi i wylądowałam w szpitalu..
Ale szczerze, nie życzyłabym tego zadnemu wrogowi..
W piątek rano mnie przyjeli do szpitala i koło 12.00 miałam zabieg - pod narkozą..:-(Ropy tam było, co nie miara..potem ponownie czyścili mi to w sobotę i w niedzielę - też pod narkozą..Po każdym wybudzeniu-ból maskryczny..:szok::-(Dzisiaj rano przyszedł chirurg, który mi to robił i powiedział, że wypisujemy..ściagnął opatrunek i..na żywca wyciągnął z tej rany gaziki (a to jest taka dziura nad brodawką)..szyć tego nie bedą, musi się samo zasklepić..teraz juz "tylko" zmiana opatrunku..Mała od piątku na sztucznym, ja juz karmić jej nie mogę..Nie moge tez na razie jej nosić:-:)-(..a to boli - psychicznie..nie no, ogólnie masakra..
współczuję i życzę szybkiego zagojenia:-(

hej :-)
ja n chwile...
u mnie po walwentynkach super..
nie jestem w stanie się ruszac :-p;-)
ale było bardzoooo romantycznie :happy::happy::happy:
i dostałam cudowny prezent:-D
:-Dsyna
98... lepiej wieksze niz mniejsze :-p

a moj synek jest dzis wredny !!!! dosłownie wredny !!! :D
lezy obok mnie gdy patrze na niego jest oke ... za chwile odwroce wzrok a on na caly dom EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE i to jak głośno !! w szoku jestem :D pozniej klade spac go woze w wozku a on eeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeee nie placze ale wola ...i coraz głośniej !! patrze ze moj synek teraz bedzie na mnei wszytsko krzykiem wymuszal cwaniak jeden:laugh2::laugh2::laugh2:

kilolku ... czekam:zawstydzona/y::sorry:

reklama
maxwell bardzo współczuję!!!
Dziewczyny, za 3 dni Olaf skończy 3 miesiące a ja dziś @ dostałam!!! Karmię tylko piersią! Nie za wcześnie?

Do góry