kilolek
podwójna listopadowa mama
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
swoja droga ciekawe dziewczyny ktora pierwsza bedzie znowu chodzic z brzuszkiem....;-)![]()
no właśnie coś mi nie gra! mam nadzieje, że to nie to!
swoja droga ciekawe dziewczyny ktora pierwsza bedzie znowu chodzic z brzuszkiem....;-)![]()
Czesc cioteczki, chcialam sie tylko pochwalic, ze moja milosci konczy dzis 4 miesiacenie moge uwierzyc jak ten czas szybko leci, szok....
No to STO LAT! STO LAT!:-)
A ja zmykam do Pl :-)
Mamuska juz gotowa czeka tylko zeby córcia sobie jeszcze troche pospała, póxniej butelczyna, przewijanie, ubieranie, szybkie zbieranie gratów jeszcze nie zebranych i w droge...
Oby tylko koleś po nas przyjechał - nie miał kto nas odwieźć na lotnisko do Shannon i wziełam chłopaka/faceta z ogłoszenia. Niby wczoraj do niego sms'owałam no i pisał ze wszystko OK i aktualne, ale musze przyznac ze mam troche stracha.. No ale nic, bądźmy dobrej myśli.
Ehhh, jak sobie pomyślę jaka przeproawa z tym całym majdanem mnie czeka (lece sama z małą) to mi aż gorzej no ale...damy rade...wyjścia nie ma...
Tak wiec odezwe sie ciotki jakoś wieczorem.
Mamulica
A ty oraszak powitalny szykuj bo pojutrze jesteśmy u Ciebie
będe dzwonić jeszcze....
No to co? Trzymajcie za nas kciuki... Tym bardziej ze ostatnimi czasy różnie z lotami było ze względu na pogode...
litosci nie mam az tak bujnej wyobrazni![]()
Ale mamy artystke no no noooo
Ale mamy artystke no no noooo
piękny portret
mozna juz skladac zamowienia??
Matka Boska mi juz nie pomozea na co
![]()
matke boska z kontur
a pozniej
bede metryczke wyszywala![]()
tak wlasnie... wiec mysle ze to bez sensu o ile ktos chce sie bawic wiec neich robi ...mysle ze jak ktos nei chce umieszczac fotki nie umiesci a jak chce pochwalic sie to moze dac namiary na NK :]Matka Boska mi juz nie pomoze
metryczke juz mam
ja chce mlodego przystojnego...........
Ejjjjj ja poprosze instrukcje obslugi wstawiania tych zdjec na zamknietym, mi tam wyskakuje ze musze najpierw zdjecie umiescic w swojej galerii, a potrem skopiowac jakis adres![]()