reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

wiecie co i mnie boli kręgosłup, ale mnie się wydaję, że to dlatego, ze nie ćwicze w ogóle, nie jestm rozciągnięta, a teraz dodatkowy ciężar w postaci Olafa. Kiedys miałam takie problemy i po zapisaniu się na fitness po 2 miesiącach przeszło! i nie wróciło dopóki przestałam chodzić. Dlatego myślę, że za miesiąc, jak Olaf skończy 3 miesiące wybierzemy sie na fitness dla mam z dziećmi. W czasie ciąży chodziłam na gimnastykę dla ciężarnych i przed zajęciami przychodziły własnie mamy z dziećmi, fajnie to wyglądało. Mam nadzieję, ze pomoże :) i Olaf bedzie zadowolony!

reklama
SPRZEDAM TANIO2 PUSZKI MLEKA ENFAMIL HA DIGEST

(data ważności 6.05.2011r)I 1 PUSZKE ENFAMIL AR 1(data ważności 21.04.2010r)

Puszki są nie otwierane, kupione w bardzo dobrej aptece. Sprzedaje te mleka ponieważ mój synek woli bebiko ha 1. Tel: 518318962
Chyba, Cukiereczku umiemy czytać i wystarczyłoby raz na papkach napisać:sorry2::baffled::-p

Czesc cioteczki, dawno sie nie odzywalam, caly czas cos sie dzialo, byli moi rodzice i niestety, po 3 m-cach musialam odprawic mame do domu... dzis raniutko polecieli do Polski i zobacze ich dopiero na koniec maja... dol mnie lapie, mama pomagala mi we wszystkim przez ten czas, bylo tak fajnie, jakbysmy znowu mieszkaly razem, ale takie zycie... z mala jakos sobie poradze, ogolnie nie mam z nia problemow, czasem tylko jak sie trafi jej zly dzien to trzeba ja caly dzien na rekach bujac... ale jednak smutno, zostalismy teraz sami, jak maz pojdzie do pracy na caly dzien to bede tylko ja i Marysia.
Mam nadzieje ze u was ok, pewnie teraz bede wiecej pisac i zagladac....

dzieki dziewczyny:-)
dzis troszke lepiej. Nie boli az tak mocno jak wczoraj, no chyba ze sie do bolu przyzwyczailam ;-) balam sie nocy ale w lozku bylo ok, z tym, ze nie moglam za dlugo lezec na lewej stronie, bo bolalo okropnie. Teraz chodzac prawa noga jest ok, ale lewa musze ciagnac :baffled: Male kroczki i ta lewa tak szoruje po ziemi:baffled: Dziwne jest to ze bola mnie plecy na dole, lewe biodro i dzis czasem czuje bol az w kostce :baffled: Siedziec siedze, ale caly ciezar przerzucam na prawa strone, bo inaczej nie dam rady. Masakra jakas, czuje sie jak kaleka i teraz nie wiem czy isc do lekarza czy czekac az przejdzie...
dziunka idź do lekarza mi się wydaje że masz ucisk na nerw:-( współczuję ci bólu.
cos na poprawe chumoru...ja myslalam, ze padne ze smiechu.....:-D:-D:-D:-D
YouTube- Partly Cloudy
BIEDACZEK:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzieki dziewczyny:-)
Dzis troszke lepiej. Nie boli az tak mocno jak wczoraj, no chyba ze sie do bolu przyzwyczailam ;-) Balam sie nocy ale w lozku bylo ok, z tym, ze nie moglam za dlugo lezec na lewej stronie, bo bolalo okropnie. Teraz chodzac prawa noga jest ok, ale lewa musze ciagnac :baffled: male kroczki i ta lewa tak szoruje po ziemi:baffled: Dziwne jest to ze bola mnie plecy na dole, lewe biodro i dzis czasem czuje bol az w kostce :baffled: siedziec siedze, ale caly ciezar przerzucam na prawa strone, bo inaczej nie dam rady. Masakra jakas, czuje sie jak kaleka i teraz nie wiem czy isc do lekarza czy czekac az przejdzie...

z opisu wygląda to na rwę kulszową. Samo raczej nie przejdzie, a jeśli nawet, to na moment, tylko po to, żeby wrócić nagle i ze dwojoną siłą. Idź do lekarza

z opisu wygląda to na rwę kulszową. Samo raczej nie przejdzie, a jeśli nawet, to na moment, tylko po to, żeby wrócić nagle i ze dwojoną siłą. Idź do lekarza

No musze isc...ale ta rwa to nie jest taki nagly bol? Ze idziesz i nagle Cie tak zaboli ze padasz na kolana?
Ja juz sobie wmawiam raka :baffled::baffled::baffled: bo guz na szyji, ostatnio nie moge znalezc na szybko odpowiednich okreslen - np na parowke powiedzialam pomidor:baffled: i teraz jeszcze te plecy :baffled:

reklama
dziunka24 - ja mialam to przed ciaza :no: wspolczuje bolu ! najlepiej jak bedziesz rozgrzewac sobie odcinek ledzwiowo-krzyzowy kregoslupa np termoforem, mozesz tez nacierac sie amolem :happy2: wiem ze to teraz trudne ale najlepiej jakbys spala na brzuchu na w miare twardym podlozu bo to pomaga :tak:

Do góry