reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

no basen to super sprawa!!! a woda była ozonowana?

Dziewczyny wchodzi ktoś na chat? Co wchodzę to tam pustka!
dopiero pójdę na basen ale tam gdzie będzie woda ozonowana
a co do chatu to wchodzumy ok 18-19 ;-)nie wiem jak rano dziewcyny bo mnie nie ma..
ale wejdź i poczekaj trochę bo jak każdy tylko zagląda i wychodzi to wątpię żeby się chociaż 2 osoby spotkały... jak ja wszłam to Ty akurat wychodzłaś dzisiaj:-p

reklama
no basen to super sprawa!!! a woda była ozonowana?

Dziewczyny wchodzi ktoś na chat? Co wchodzę to tam pustka!

dopiero pójdę na basen ale tam gdzie będzie woda ozonowana
a co do chatu to wchodzumy ok 18-19 ;-)nie wiem jak rano dziewcyny bo mnie nie ma..
ale wejdź i poczekaj trochę bo jak każdy tylko zagląda i wychodzi to wątpię żeby się chociaż 2 osoby spotkały... jak ja wszłam to Ty akurat wychodzłaś dzisiaj:-p
A ja dalej nie wiem jak tam się wchodzi :baffled: bo dogrupy zamknietej wchodze, a co dalej?

...Mam dwoch braci - 23 i 19 w tym roku skoncza. Nie jest ciezko, myslalam ze bedzie gorzej. Babcia przezywa, ze ja musze z fotelikiem po schodach biegac do auta i wozic mloda do przedszkola, ze wozek ciezki itp itd, ze nie bylam wychowana na "takie" warunki :baffled: ale mi wcale zle nie jest. Ona to mi na nic nie pozwalala(mieszkalam pare lat u niej), nawet herbaty sobie zrobic i dzieki Bogu nie dalam z siebie zrobic kaleki :-D A mama to od zawsze raczej siostra i tak sie zajac nawet Julia nie miala nigdy jak, ale nie mam jej tego za zle :-) po prostu mam mloda, pracujaca mame :-)
Jak taka zalatana to i tak dziwne ze sie zdecydowala po 19 latach na malenstwo :blink:teraz pewnie musiala przystopowac i zajac sie dzieciatkiem

ja z Kubą chodziłam na szkołe pływania. Zaczęliśmy chodzić jak miał 4 miesiące, a jak skończył 6 to już smaodzielnie pływał. Ale u nas były takie zabawy raczej, a wiem, ze są szkoły na których dziecko nurkuje na 2 zajęciach, my dopiero na koniec semestru. Ale ubaw miały i dzieci i rodzice. Wkleję Wam kilka fotek. Ja uważam, ze naprawdę warto i to niekoniecznie by dziecko umiało plywać ale to świetna gimnastyka i supre się przy tym maluchy rozwijają
rewelacja a jaki on szczęśliwy:-)

image011.gif

informacja

na grupie zamknietej nowy temat zalozony co do chatu bo kilka osób podobno nie wie co i jak z nim :) wiec zapraszamy
image011.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry