reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Witajcie! Ja tylko na chwileczkę. Jesteśmy już z Malutką w domku. Jest przesłodka :-) Musimy wszystko sobie poukładać, dopiero wtedy wejdę na dłużej na BB. Życzę nierozpakowanym szybkich porodów. Trzymam za Was kciuki.

Pozdrawiam

reklama
Witajcie! Ja tylko na chwileczkę. Jesteśmy już z Malutką w domku. Jest przesłodka :-) Musimy wszystko sobie poukładać, dopiero wtedy wejdę na dłużej na BB. Życzę nierozpakowanym szybkich porodów. Trzymam za Was kciuki.

Pozdrawiam
kochana to dobrze że już w domku jesteście :tak:
Musisz wkleić zdjęcia bo czekamy żeby poidziwiać:happy:
a jak sobie radzisz?? wszystko ok???

no właśnie nic nie zamierzają:wściekła/y:
idę chyba do gp w pon i sama się uproszę o szpital... właśńie o tym pisałam na listopadzie.... bo już mnie to wkurza.... mam skurcze co 10 min non stop.. a oni mnie ku$%$# nawet nie zbadali:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tyle że się dowiedzałam że wszystko ok i jak mi wody odejdą to mam prosto do szpitala jechać..
a jak będę miała bóle to mam zadzwonić!!! Wyobrażasz to sobie??!!
Kam
Tu już nie ma żartów - pakuj się do szpitala, niech cie do ktg podłączają i zaczynają w końcu coś robić! Jesli bedziesz miała problem z przyjęciem powiedz że nie czujesz lub słabo czujesz ruchy dziecka. Niech się ruszą bo to juz naprawdę pózno. W Galway reagują max 10 dni po terminie. :eek:

kamcia ty się słuchaj koleżanek i lepiej jedź o jakiegoś szpitala i im naściemniaj oby tylko cię przyjeli na oddział i przynajmniej zbaali i zrobili ktg.

widzę że przez weekend więcej jest aktywnych mamusiek co już urodziły i jak weszłam i zobaczyłam tyle wątków aktywnych to się zdziwiłam :))
a te co jeszcze z brzuszkami to siedzą cichutko :))
ja właśnie wróciłam z imienin kuzynki, wcześnie ale zbyt długo bym nie wytrzymała. Na dodatek jeszcze mąż by mi się opił :))

najgorsze że masz ciągle skurcze. Iza tak miała i okazało się że miała za dużo wód i nie chciało dzidzi zejść do kanału i dlatego nic nie postępowało dalej.
a właśnie jaki masz termin z om??

reklama
to wg om też już po terminie. Tyle że nie tak dużo. Ja bym się kierowała tym z om. Chyba że miałaś dłuższe okresy niż 28 dni to bym się nie przejmowała. I poczekała do poniedziałku :))

Do góry