reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

ciesze sie ze juz masz lepszy humorek bo nawet nie wiedzialam co Ci wczesniej napisac zeby Cie pocieszyc.

a meza zmolestuj to i tobie lepiej sie zrobi... zaufaj :-D

a co do pozzli to ukladam na stole zeby sie nie zginac :-D
ja nie mam stołu i w tym problem a na ławie się nie zmieściłyby jakieś większe :))

boje się molestować M. bo tamtą noc nie przespałam a jakbym zmolestowała go i zaczęło się coś dziać to byłabym niewyspana i zmęczona, a poza tym jutro imieniny na które pasuje się stawić :))
tak szczerze to idę tam dlatego że zjem na pewno coś dobrego, jakąś pyszną sałatkę, ciacho itp. trzeba korzystać póki jeszcze możemy :))

reklama
dziunka no ja jestem pełna podziwu dla twojej wytrwałości :)) ja to bym już chyba wszystkie szpitale objeździła żeby mi wywołali :))
robie się głodna.. idę coś zjeść :))

no zalało nas konkretnie...
ja to chyba wezmnę sobie helikopter wynajmę...
toprzynajmniej wiem żre dotrę na czas :-D i bez korków.... hehe bo jak każdy tak zacznie pontonami to już wogóle...:-p

hehe dziunka biedna ty :) ja naszczescie juz meczyc sie nie musze :) a powiem wam ze przed porodem stosowalam na przyspieszenie goraca kapiel i goracy prysznic i tak kilka dni i wtedy poczulam bole nie wiedzialam ze to skurcze ale po porodzie to juz wiem hehe :)

a wlasnie nie wiem gdzie pisac wiec tu pisze do mamusiek po CC
czy skóra nad nacieciem jest taka twarda u was? nie mocno tylko taka dziwna i jak dotykam to tez tak dziwnie ... ? jak to u was jest ?

byłam dzis na spacerze.. nagle poczułam, ze utykam, coś nie tak generalnie.... i okazało się... że... miałam na nogach buty nie do pary :eek: i jeden i drugi to czarny pantofel, ale jeden okragły, a drugi szpiczasty, jeden matowy a drugi błyszczacy i jeden na wyższym obcasie, a drugi na niższym, stąd to utykanie :eek:
a myslalam, ze jak urodze to mi przejdzie roztargnienie, ale jak widac jeszcze nie całkiem:sorry::confused2:

a wlasnie nie wiem gdzie pisac wiec tu pisze do mamusiek po CC
czy skóra nad nacieciem jest taka twarda u was? nie mocno tylko taka dziwna i jak dotykam to tez tak dziwnie ... ? jak to u was jest ?
aż pomacałam swoją skóre, ale ja mam sporo tłuszczyku nad raną i nie czuję tego zgrubienia o którym piszesz

reklama
Do góry