reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Dziewczyny, mam dosyć...
Dzisiaj w nocy nie mogłam znaleźć miejsca. bolał mnie brzuch nawet jak na boku leżałam... Sikam często, mam jakieś dziwne upławy, których jest dość sporo (muszę zmieniać wkładki 3-4 razy dziennie), poza tym brzuch mi się stawia i szkoda mi małej, bo ma za mało miejsca... Na KTG jak miałam skurcze, to małej tętno skakało nawet do 200 i zaczęłam się tym martwić... Zapytam we czwartek o ten olejek rycynowy, bo i tak jak położę się 23 na wywołanie, to jeszcze i tak kilka dni minie zanim mi wywołają...

reklama
Dziewczynki kochane, przepraszam ze ja tak z innej beczki, ale jestem roztrzęsiona i mam Was. Mój mąż rano miał poważny wypadek wpadł pod tira autem , przetransportowali go śmigłowcem do szpitala wojewódzkiego. Prawdopodobnie ma kość udową zmiażdżoną, złamaną??? Nie wiem. Jest w trakcie diagnostyki tyle mi powiedzieli tylko. Trzymajcie kciuki. Boję się, strasznie się boję, że nie dam sobie rady....Kurde, jakie to trudne..
Trzymaj sie kochana i bądź dobrej myśli! Przesyłamy Ci pozytywne fluidki!

na temat wywołania krążą różne opinie.. niektóre mamy mówią , że boli jeszcze bardziej niż naturalnie, a dla innych jest to wybawienie.. sama nie wiem co myśleć
No właśnie co kobieta, to inna opinia. Tak wogóle to boje się, że mnie położą i nic nie będą robić albo jeszcze co gorsze - odeślą do domu.

może jakby mnie tak kręgosłup nie bolał :-( to bym więcej chodziła ale niestety wole leżeć :-)
Mnie też strasznie kręgosłup dokucza i jeszcze ból w prawej pachwinie - normalnie uchodzić nie mogę, tylko toczę się jak kaczka:zawstydzona/y:

Dziewczyny dostalam smska od Kamci.

Niestety nie rodzi. Skurcze przeszly jej o 5:30 rano. Net jej nie dziala przez pogode wiec nie ma jak wejsc na bb, ale jak tylko podlacza to wejdzie sie przywitac :tak:;-);-)
Ja już myślałam, że urodziła. Z tą myślą na forum wchodziłam.

Dziewczyny Wy to chociaż jakieś skurcze macie. Ja to tylko mam takie bezbolesne stawianie brzuszka. No dzisiaj może 3 razy coś tam poczułam... I jeszcze ta pogoda....chyba depresję łapię....:no:

No to powodzenia na "ostrym dyżurze" :-) daj znać co i jak, czy Was zatrzymują czy wracacie dzisiaj w dwupaku;-)

Może się mylę, ale Dziunka chyba miała na myśli serial "Ostry dyżur";-);-)

Tak, jednak chodzilo o serial :tak:;-)

Witam sie po przerwie...

Zaczynam lapac depresje... Wlasnie dowiedzialam sie ze nic mi sie nie nalezy, tzn zadne zasilki wiec bedziemy zyc na jednej wyplacie mojego meza... zajebiscie poprostu....:-(
do tego piekny debet rosnie mi na koncie... super :eek: zas bede musiala sie zadluzyc u rodzicow... wprawdzie nigdy nie chca ode mnie pieniedzy z powrotem ale mi tak glupio brac od nich :-(

do tego gardlo mnie boli, nie wiem czy to na jakies chorubsko czy przez to ze w nocy mam zatkany nos i oddycham ustami so mi wysusza cale gardlo... :confused2:

mozna ssać hollsy albo cos w tym stylu w ciazy??? probowalam przeczytac na ulotce ale nic konkretnego nie przeczytalam wiec boje sie brac w razie czego???

Oj, to szkoda z tymi zasilkami :-(

zeby było jasne wszystko: jestem moderatorem podforum regionalnego (w sumie z zaskoczenia)... żeby nie było pretensji....

Ale o co bysmy mialy miec pretensje? No chyba, ze nas porzucisz ;-)
No i moje gratulacje :tak:

Dziewczyny dostalam smska od Kamci.

Niestety nie rodzi. Skurcze przeszly jej o 5:30 rano. Net jej nie dziala przez pogode wiec nie ma jak wejsc na bb, ale jak tylko podlacza to wejdzie sie przywitac :tak:;-);-)

No kurcze, znowu nie trafilam :sorry:

Dziewczyny, mam dosyć...
Dzisiaj w nocy nie mogłam znaleźć miejsca. bolał mnie brzuch nawet jak na boku leżałam... Sikam często, mam jakieś dziwne upławy, których jest dość sporo (muszę zmieniać wkładki 3-4 razy dziennie), poza tym brzuch mi się stawia i szkoda mi małej, bo ma za mało miejsca... Na KTG jak miałam skurcze, to małej tętno skakało nawet do 200 i zaczęłam się tym martwić... Zapytam we czwartek o ten olejek rycynowy, bo i tak jak położę się 23 na wywołanie, to jeszcze i tak kilka dni minie zanim mi wywołają...

martolinka probowala z olejkiem i nic...Musisz byc dzielna! :tak:

reklama
Do góry