AniaSm
Fanka BB :)
może jakby mnie tak kręgosłup nie bolał :-( to bym więcej chodziła ale niestety wole leżeć :-)A ta rada z chodzeniem - też do mnie nie przemawia:-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może jakby mnie tak kręgosłup nie bolał :-( to bym więcej chodziła ale niestety wole leżeć :-)A ta rada z chodzeniem - też do mnie nie przemawia:-):-)
Witam sie po przerwie...
Zaczynam lapac depresje... Wlasnie dowiedzialam sie ze nic mi sie nie nalezy, tzn zadne zasilki wiec bedziemy zyc na jednej wyplacie mojego meza... zajebiscie poprostu....:-(
do tego piekny debet rosnie mi na koncie... superzas bede musiala sie zadluzyc u rodzicow... wprawdzie nigdy nie chca ode mnie pieniedzy z powrotem ale mi tak glupio brac od nich :-(
do tego gardlo mnie boli, nie wiem czy to na jakies chorubsko czy przez to ze w nocy mam zatkany nos i oddycham ustami so mi wysusza cale gardlo...
mozna ssać hollsy albo cos w tym stylu w ciazy??? probowalam przeczytac na ulotce ale nic konkretnego nie przeczytalam wiec boje sie brac w razie czego???
Dlaczego nic sie Wam nie nalezy> jaja sobie robia, czy co?
mysle, ze hollsy nie szkodza;-)spróbuj
W ogromnym skrócie nie nalezy sie nam nic dlatego ze nie pracowalam w czasie ciazy (tzn pracowalam ale tak jakby na czarno) nie zglosilam swojego biznesu bo stwierdzilam ze nie ma sensu jak zaszlam w ciaze (nie pomyslalam wtedy ze bez tego g***o mi sie bedzie nalezalo) ... a moj maz czeka juz pol roku na papiery upowazniajace go do samozatrudnienia przez co nie moze sie rozliczyc... a bez rozliczenia nie moge sie starac o prawie zadne zasilki...wprawdzie jak juz dostanie te papiery itd to wtedy bedziemy mogli sie postarac ale kiedy to nastapi to Bog jeden wie....
zeby było jasne wszystko: jestem moderatorem podforum regionalnego (w sumie z zaskoczenia)... żeby nie było pretensji....
no to super, ale z biurokracją nie wygrasz... szkoda tylko , ze oni nie mysla jak komus taka kasa moze byc potrzebna... ecech...
Natalunia gratulacje:-) Coz za zaszczyt! a nam tez mozesz pomagac??? ;-)