reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Witam sie po przerwie...

Zaczynam lapac depresje... Wlasnie dowiedzialam sie ze nic mi sie nie nalezy, tzn zadne zasilki wiec bedziemy zyc na jednej wyplacie mojego meza... zajebiscie poprostu....:-(
do tego piekny debet rosnie mi na koncie... super :eek: zas bede musiala sie zadluzyc u rodzicow... wprawdzie nigdy nie chca ode mnie pieniedzy z powrotem ale mi tak glupio brac od nich :-(

do tego gardlo mnie boli, nie wiem czy to na jakies chorubsko czy przez to ze w nocy mam zatkany nos i oddycham ustami so mi wysusza cale gardlo... :confused2:

mozna ssać hollsy albo cos w tym stylu w ciazy??? probowalam przeczytac na ulotce ale nic konkretnego nie przeczytalam wiec boje sie brac w razie czego???

Witam sie po przerwie...

Zaczynam lapac depresje... Wlasnie dowiedzialam sie ze nic mi sie nie nalezy, tzn zadne zasilki wiec bedziemy zyc na jednej wyplacie mojego meza... zajebiscie poprostu....:-(
do tego piekny debet rosnie mi na koncie... super :eek: zas bede musiala sie zadluzyc u rodzicow... wprawdzie nigdy nie chca ode mnie pieniedzy z powrotem ale mi tak glupio brac od nich :-(

do tego gardlo mnie boli, nie wiem czy to na jakies chorubsko czy przez to ze w nocy mam zatkany nos i oddycham ustami so mi wysusza cale gardlo... :confused2:

mozna ssać hollsy albo cos w tym stylu w ciazy??? probowalam przeczytac na ulotce ale nic konkretnego nie przeczytalam wiec boje sie brac w razie czego???

Dlaczego nic sie Wam nie nalezy> jaja sobie robia, czy co?
mysle, ze hollsy nie szkodza;-)spróbuj

Dlaczego nic sie Wam nie nalezy> jaja sobie robia, czy co?
mysle, ze hollsy nie szkodza;-)spróbuj

W ogromnym skrócie nie nalezy sie nam nic dlatego ze nie pracowalam w czasie ciazy (tzn pracowalam ale tak jakby na czarno) nie zglosilam swojego biznesu bo stwierdzilam ze nie ma sensu jak zaszlam w ciaze (nie pomyslalam wtedy ze bez tego g***o mi sie bedzie nalezalo) ... a moj maz czeka juz pol roku na papiery upowazniajace go do samozatrudnienia przez co nie moze sie rozliczyc... a bez rozliczenia nie moge sie starac o prawie zadne zasilki... :wściekła/y::wściekła/y: wprawdzie jak juz dostanie te papiery itd to wtedy bedziemy mogli sie postarac ale kiedy to nastapi to Bog jeden wie....

W ogromnym skrócie nie nalezy sie nam nic dlatego ze nie pracowalam w czasie ciazy (tzn pracowalam ale tak jakby na czarno) nie zglosilam swojego biznesu bo stwierdzilam ze nie ma sensu jak zaszlam w ciaze (nie pomyslalam wtedy ze bez tego g***o mi sie bedzie nalezalo) ... a moj maz czeka juz pol roku na papiery upowazniajace go do samozatrudnienia przez co nie moze sie rozliczyc... a bez rozliczenia nie moge sie starac o prawie zadne zasilki... :wściekła/y::wściekła/y: wprawdzie jak juz dostanie te papiery itd to wtedy bedziemy mogli sie postarac ale kiedy to nastapi to Bog jeden wie....

no to super, ale z biurokracją nie wygrasz... szkoda tylko , ze oni nie mysla jak komus taka kasa moze byc potrzebna... ecech...

zeby było jasne wszystko: jestem moderatorem podforum regionalnego (w sumie z zaskoczenia)... żeby nie było pretensji....

Natalunia gratulacje :-D:-D:-D:-) Coz za zaszczyt! a nam tez mozesz pomagac??? ;-)

no to super, ale z biurokracją nie wygrasz... szkoda tylko , ze oni nie mysla jak komus taka kasa moze byc potrzebna... ecech...

no wlasnie.... zlozylam teraz papiery jeszcze na jeden zasilek ale wiem ze na 99% mi sie nie nalezy... chyba licze na cud...

Napisalam smska do Kamci.. ale nie mam odpowiedzi jeszcze... jak cos napisze to dam wam znac a teraz mykam frytki robic i zjesc obiadek. ;-) przynajmniej tak sie pociesze.

reklama
Do góry