reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
dobra my tu gadu gadu a ja glowe myje juz od 9 rano :eek:

ide nalozyc maseczke na ta moja "piekna cere", wezme ciepla kapiel z olejkiem rozanym (ostatnim razem nic nie pomogl, ale przynajmniej ladnie pachnialo) i moze uda mi sie choc przody lydek ogolic :-D:-D:-D
wiec przynajmniej lepiej sie psychicznie poczuje... :cool:

Dziewczyny widze, że w was dziś wreszcie energia wstąpiła :)))) nie było mnie od 13 a ty tyle stron :))) no to chyba rodzimy już, nie????!!! :)))) Podobno przed samym porodem energia wstępuje w człowieka :))))
Martolinka, jak tam? skurcze sie rozkręciły?

Martolinka z niecierpliwoscia czekam na twojego posta... mam nadzieje ze jak wroce to cos juz nam napiszesz heheh :-D

No martiolinka, jak tam???

Leżę sobie na kanapie ... skurcze mam co 12 minut .. czekam aż beda czesciej :sorry: takze nie wiem czy cos z tego bedzie:sorry: oby... z tego co piszą w necie to na działanie nieraz trzeba poczekać:sorry:
Ale szanse są;-)
która robi mi jutro prezent na urodziny i sprawi dzieciaczka? bo nie wiem czy na własnego syna moge liczyć:-):-p

a tak w ogóle to bym chciała żeby było tak jak w przypadku naszych kilku forumowych kolezanek - pisza , ze maja skurcze, jada do szpitala i melduja sie, że urodziły a nie tak jak ja- kolejny raz byc moze zawracanie du....

Ostatnia edycja:
Leżę sobie na kanapie ... skurcze mam co 12 minut .. czekam aż beda czesciej :sorry: takze nie wiem czy cos z tego bedzie:sorry: oby... z tego co piszą w necie to na działanie nieraz trzeba poczekać:sorry:
Ale szanse są;-)
która robi mi jutro prezent na urodziny i sprawi dzieciaczka? bo nie wiem czy na własnego syna moge liczyć:-):-p

To mam nadzieje ,ze to juz to :tak: mi sie moze uda, bo zaraz jade po olejek ;-)

reklama
Do góry