reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Kasiula jeszcze nie urodziła synkowi wcale się nie spieszy, najprawdopodobniej będzie wywoływaną miała ciążę jutro lub pojutrze, wszystko się okarze, dziś nie mają miejsca na porodówce :sorry:

reklama
ja tak sie czuje...jakbym miala sie ostac z wami i z tym wielkim brzuchalem:sorry:wogole nie czuje abym miala zaraz rodzic ..tak jak bym wogole nie byla w ciazy..ze to jakas pomylka:confused2:

Thea faktycznie zbieraj sie na prodowke :-D:-D:-D:-D kurde kolejne dzieciatko bedziemy miec :-D:-D:-D czuje sie jakbym to ja miala juz jechac:-)

Dziewczyny ponawiam pytanie bo w ilosci postow na listopadzie nikt nie zauwazyl chyba hehehe

Od wczoraj wieczorem leci mi siara... w duzych ilosciach, normalnie moglabym dziecko tym wykarmic hehe Tez tak macie? :confused2::confused2::confused2:

no to dziewczyny, trzymam kciuki mocno :-)

Wczoraj byłam na zakupach z mężulkiem, kupiliśmy zapasy na miesiąc :-p Chodziliśmy ponad 1,5 godziny po sklepie i calutki koszyk zapełniliśmy... :eek: Myślałam, że po takim spacerku padnę w domu i będe leżeć jak długa, a tu - przypływ energii...

W nocy miałam dzisiaj kilka skurczów, ale dało sie spać. Jak leżałam na boku, czułam jak mała też na boku leży :-) Wyczułam główkę dosłownie na wzgórku łonowym... Mała się uspokoiła... Już tak nie szaleje.

ja tak sie czuje...jakbym miala sie ostac z wami i z tym wielkim brzuchalem:sorry:wogole nie czuje abym miala zaraz rodzic ..tak jak bym wogole nie byla w ciazy..ze to jakas pomylka:confused2:

moze na USG sie pomylili i wlaczyli dvd z poprzedniego USG innej pacjentki? :-D:-D:-D ciesz sie!;-):tak: tez bym chciala sie tak poczuc :-D

no to dziewczyny, trzymam kciuki mocno :-)

Wczoraj byłam na zakupach z mężulkiem, kupiliśmy zapasy na miesiąc :-p Chodziliśmy ponad 1,5 godziny po sklepie i calutki koszyk zapełniliśmy... :eek: Myślałam, że po takim spacerku padnę w domu i będe leżeć jak długa, a tu - przypływ energii...

W nocy miałam dzisiaj kilka skurczów, ale dało sie spać. Jak leżałam na boku, czułam jak mała też na boku leży :-) Wyczułam główkę dosłownie na wzgórku łonowym... Mała się uspokoiła... Już tak nie szaleje.

no to moze i u Ciebie Natalko cos ruszy na dniach a moze godzinach?? :tak::tak::-)

Ostatnia edycja:
Thea - powodzenia!!!

Klaudzia, to się zdarza... Mi siara pokazuje się tylko kropelkami. Broń Boże nie wyciska jej bo będziesz miała przedwczesny nawał!

nie wyciskam... tzn raz sprobowalam bo nie bylam pewna czy to napewno to wieczorem, ale jak zobaczylam ile sie tego wydobywa to juz watpliwosci nie mam :tak::tak:i nie ruszam!!!! :-)

Thea nie czekaj..też tak miałam ..po odejściu wód ..dostałam kroplówkę na wywołanie i za półtorej godzinki tuliłam Stasia.:-D Ja od półtorej doby się kurczę...brzusio boli...plecki rozrywa,,,i NIC SIĘ NIE ROZKRĘCA:wściekła/y:..a myślałam,że 3 raz to z górki pójdzie...a tu wręcz odwrotnie...prawie 8 lat od ostatniego porodu...i wiek...WIĘC PEWNIE JAK STARA PIERWORÓDKA BĘDĘ RODZIĆ:no:

reklama
Do góry