reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Karolinko ja mam bol jak na @ od okolo 4 rano... i brzuch mi twardnieje... wstalam wlasnie z lozka bo w pozycji lezacej nie wyrabiam... ale bol zaczyna mi przechodzic... efekt tego taki ze noc nie przespana a porodu jak nie bylo tak nie ma....

tylko z piersi leci mi siary jak bym juz miala 2 dzieci wykarmic...:eek::eek::eek:

mam nadzieje ze u Ciebie cos ruszylo...
a co ty bidulko juz nie spisz...ja cala noc mialam skurcz co okolo 10 min i odchodzi mi sluz z krwia wiec mysle, ze cos tam wystartowalo....:tak:lezalam i mialam skurcze co 7 min a teraz jak wstalam zeby zadzwonic to juz prawie 10 min nic....:eek: i wez tu dojdz do ladu....:-D

reklama
a co ty bidulko juz nie spisz...ja cala noc mialam skurcz co okolo 10 min i odchodzi mi sluz z krwia wiec mysle, ze cos tam wystartowalo....:tak:lezalam i mialam skurcze co 7 min a teraz jak wstalam zeby zadzwonic to juz prawie 10 min nic....:eek: i wez tu dojdz do ladu....:-D

hehe... mysle ze w twoim przypadku juz ruszylo pelno para :tak::tak:a mi przechodzi... :crazy: skurcze mialam ale nie mierzylam co ile bo byly nie regularne a caly czas sobie mowilam ze pewnie i tak zaraz przejda wiec nie ma sensu sprawdzac.:eek:
a bo by odeszly nam wody jak kinguli i przynajmniej bylaby pewnosc ze do kilku godzin bedzie sie musialo cos wydarzyc... a tu takie czekanie... zastanawianie... do dupy hehe

Jeny dziewczny idziecie jak burza! Niedługo zostanie nas garstka...ja i tak nastawiam się na grudzień...wątpie w ten listopad. Wstałam rano, bo na badania trzeba iść ehh
Miałam okropną noc - śniły mi się dziwne rzeczy, mój T obudził mnie o 2.36, bo oglądał jeszcze film do tej godz:szok:, a ja biegałam do kibelka...
ząb mnie jeszcze boli - tz zdrowy jest, ale rośnie mi druga ósemka i to dlatego:confused2:
Tak czy siak witam! I czekam na nowe mamusie:-)

Jeny dziewczny idziecie jak burza! Niedługo zostanie nas garstka...ja i tak nastawiam się na grudzień...wątpie w ten listopad. Wstałam rano, bo na badania trzeba iść ehh
Miałam okropną noc - śniły mi się dziwne rzeczy, mój T obudził mnie o 2.36, bo oglądał jeszcze film do tej godz:szok:, a ja biegałam do kibelka...
ząb mnie jeszcze boli - tz zdrowy jest, ale rośnie mi druga ósemka i to dlatego:confused2:
Tak czy siak witam! I czekam na nowe mamusie:-)

mi sie juz od roku druga 8-ka chce wybic i jakos nie moze :crazy::crazy:
a do kibelka wstawalam dzis chyba z 15 razy... za kazdym razem budzac meza bo mamy porabana klamke... ale jak mowilam zeby wymienic to nie ma czasu...

Skąd ja to znam:-D wieszak w przedpokoju 'wieszał się' parę dobrych miesięcy:laugh2:
Mam ochotę wyrwać tego rosnącego gada!! A do dentysty nie ma co iść, bo jak byłam, to kazał mi się uzbroić w cierpliwość...taaa nawet tabletki nie mogę wziąć:confused2:
dobra idę juz na te badania - im wcześniej tym lepiej...

reklama
Skąd ja to znam:-D wieszak w przedpokoju 'wieszał się' parę dobrych miesięcy:laugh2:
Mam ochotę wyrwać tego rosnącego gada!! A do dentysty nie ma co iść, bo jak byłam, to kazał mi się uzbroić w cierpliwość...taaa nawet tabletki nie mogę wziąć:confused2:
dobra idę juz na te badania - im wcześniej tym lepiej...

a co do za badania masz? bo nie umiem sie doczytac nigdzie??? no niestety na 8mki nie ma rady... ale ciesz sie- moja szwagierka miala usuwane 9tki :szok::szok::szok:

Do góry