reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

hej kochane i wróciłam;-) sama poprosiłam wręcz ublagałam, bo myslałam,że tam zwariuję! Podali mi chyba wszystko co mozliwe , z oksytocyną chodziłam wczoraod 9-15 i nic mi nie pomogła.podem dwa czopki ,zastrzyk na rozwarcie i znowu masaż szyjki.Nic NIc Nic , 3 koleżanki ,które leżały na patologi urodziły tylko nie ja:(:eek: mam czekać ,ale nie za długo bo to juz 41 tydzień, strasznie się martwie.Przez te badania szyjki tylko mi naruszyli coś w środku i dośc mocno plamię!Ja juz tam nie chce wrócić:(:wściekła/y:

jezeli dosc mocno plamisz to prawdopodobie sie zaczelo. ja tak mialam. na okolo 20 godzin przed regularnymi skurczami zaczelam plamic lekko, a im mocniej tym dochodzily mocniejsze i bardziej regulare skurcze.
trzymam kciuki, zeby to bylo JUZ.

MARY nie ustaje w modlitwach. daje malej jeszcze 3 dni, a potem to chyba sama já z Ciebie wyciagne ;-)

reklama
Na studentow zawsze mozesz sie nie zgodzic i ich wyprosic. To nasze prawo :tak:
w szpitalach klinicznych nie ma takiego prawa :-( zgłoszenie się do takiego szpitala oznacza zgodę na studentów..
Ten Twój suwaczek, hihi :-) a może ma rację, tylko nie zwuważyłąś? :-D

zebym wiedziala ze beda cos robic na 100% juz bym pojechala a tak jade na wieczor wrazie co na noc poloza bo dzis moga nic nie robic dopiero jutro a nie widzi mi sie siedziec na patologii jak moge przed kompem jeszcze

włąściwie po co będziesz tam dziś jechać, skoro i tak Ci nic nie zrobią? Nie lepiej jutro? toż to cała noc z kompem, albo nawet i z mężem :-D

hej kochane i wróciłam;-) sama poprosiłam wręcz ublagałam, bo myslałam,że tam zwariuję! Podali mi chyba wszystko co mozliwe , z oksytocyną chodziłam wczoraod 9-15 i nic mi nie pomogła.podem dwa czopki ,zastrzyk na rozwarcie i znowu masaż szyjki.Nic NIc Nic , 3 koleżanki ,które leżały na patologi urodziły tylko nie ja:(:eek: mam czekać ,ale nie za długo bo to juz 41 tydzień, strasznie się martwie.Przez te badania szyjki tylko mi naruszyli coś w środku i dośc mocno plamię!Ja juz tam nie chce wrócić:(:wściekła/y:
oj, chyba szybko tam wrócisz :-D

ja już od 8 nie śpię, nie licząć wstawania nocnego na karmienie Niunia.Przebrany nakatmiony, lezy w łóżeczku ale słyszę coś pojękuje...ach to mała maruda :-D

co ile karmisz w nocy? bo ja karmilam co 2 godziy, ale wyczytalam ze w nocy to labo na zadanie albo co okolo 4 godziny. i juz teraz sama nie wiem ...

ja zaznaczylam na planie porodu, ze nie chce studentow, bo skoropracuje w tym szpitalu a wiem, ze studenci "wedruja' po oddzialach to mysle, ze glupio bym sie czula jak bym potem np z nimi pracowala....

skarpetki to podbieram D i to e najbardziejrozciagniete bo inaczej odrazu mi puchna nogi i strasznie swedzi tam gdzie sie skarpetka odcisnela....

To trzymam kciuki zeby juz sie rozkrecilo :tak:

To glupio z tymi studentami...ja tam moge miec studentow przy wszystkim ale nie na ginekologii czy porodowce. Jak mialam zabieg na ginekologii w pierwszej ciazy, to bylo ich z 10-ciu, a ja wtedy nie wiedzialam ze moge odmowic, bo nikt mnie nie poinformowal. Przezylam to strasznie, jak lezalam na fotelu z rozlozonymi nogami a oni wszyscy mi sie tam gapili :eek: modlilam sie zeby jak najszybciej mnie uspili, bo myslalam ze sie spale ze wstydu :eek:

katrenki, dziunka - to żeście sobie pogadały :-D:-D:-D:-D obie na suwaczkach macie, że już po porodzie, a gadacie o jakichś główkach i szyjkach i kłuciach:-D hehehe

reklama
Do góry