reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

kasiula wszystkie tu od razu zauważamy Twoją nieobecność bo już tyle po terminie że czekamy tylko aż urodzisz :))

a co z malinką ?? :))

reklama
kasiula wszystkie tu od razu zauważamy Twoją nieobecność bo już tyle po terminie że czekamy tylko aż urodzisz :))

a co z malinką ?? :))

o a malinka cicho dzis hehe moze rodzi :-p
a u nas to odrazu kogos nie ma to podejrzewają ze rozpakowuje sie :)

a ja wlasnie na kolanach przelecialam:)sorry2:) podłoge zadyszka lekka i tyle :) maz wrocil ze spacerku z psem to jak mnie zobaczyl na kolanach to myslalam ze ducha zobaczyl taka mine mial heheheh a pozatym poprosilam go o cole zimna :) puki jeszcze moge :zawstydzona/y::zawstydzona/y: a zaraz kapiel i ostatnia noc z mezem korzystam :zawstydzona/y::-p:cool2:

no musiałaś dziwnie wyglądać na kolanach, a pepsi też bym się napiłą... takiej zimnej... z puszki :)) ale muszę poczekać o jutra bo mój M już śpi i nie pójdzie do sklepu :))

oglądnęłam właśnie "Mam talent" a teraz zaczyna się kom romantyczna więc zmykam oglądać. Szkoda że musze sama ale mój M. już smacznie chrapie więc tylko telewizor mi pozostał :))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No u mnie dzisiaj poleciały raz wody ale na tym koniec... Żadnego czopa ani bóli... Zobaczymy... Mógłby mały poczekać do 9 wtedy urodziłby się w moje urodziny :))) Wiem, że pisałyście ile można chodzić z sączącymi się wodami ale nie mogę znaleźć...

No u mnie dzisiaj poleciały raz wody ale na tym koniec... Żadnego czopa ani bóli... Zobaczymy... Mógłby mały poczekać do 9 wtedy urodziłby się w moje urodziny :))) Wiem, że pisałyście ile można chodzić z sączącymi się wodami ale nie mogę znaleźć...

sączącymi ...a nie chluśnietymi !! :p
9 urodzinki masz?
mam nadzieje ze jak jutro mnie połoza wieczorem noc przemecze sie i nad ranem bede z synkiem :) wlasnie 09.11.09

Trzymam się :tak: Po moim falstarcie cieszę się każdą chwilą w dwupaku. Muszę trochę ochłonąć po pobycie na porodówce. Na dodatek dostałam dzisiaj biegunki :eek:

A jak u Ciebie Dziubasku?
generalnie dobrze, szyjka kłuje, czopu na oczy nie widziałam, brzuch się czasem stawia. Wczoraj u mnie domu była mała imprezka do 3 w nocy, dziś my bylismy na imprezce, ale już wróciliśmy, jutro przyjmuję gości i zaraz piekę iasto czekoladowe :)))
ale na zajęcia już dziś nie pojechałam :)))

nie wiem kiedy urodzę?!?!?! chyba przenoszę :))))

Aza a ty rodzisz???

reklama
No właśnie nie rodzę...
nic się nie dzieje... Wód poleciało tyle, że wkładka przemokła ale nic więcej się nie dzieje... Nie odpadł mi żaden czop, chyba, ze jak pisałyście nie zauważyłam... Do tego żadnych bóli tylko twardnieje mi czasmai brzuch ale tak jak od dłuższego czasu wiec nie wiem...
Kasiula fajnie jakbys urodziła w poniedziałek. Byłoby mi miło, że jest jakiś nasz listopadowy bąbel urodzony w dniu moich urodzin :)))) Trzymam kciuki...

Do góry