reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Historia komediowa trochę;-) Chociaż tak mi jakoś średnio do śmiechu:confused::confused::confused:
Co prawda zakładałam, że z tydzień przenoszę, zacznę więc wariować od poniedziałku zapewne..

komediowa, ale nie dla tej kobiety :tak: idziesz rodzic, a tu dupa za przeproszeniem. i tak caly tydzien :-D mam nadzieje ze mnie nie spotka to samo :no:

no wlasnie, ciekawe co z royanna!

Witam wszystkich serdecznie i gratuluje już tym mamą, które tulą swoje maleństwa, podczytuje już Was od kilku dni :) więc czas się przywitać.
Termin mam wg USG 19.11. wg. OM 23.11.
:-):-):-)

witamy w gronie listopadówek;-)

ech jakos tak nudzi mi się dziś nieziemsko... dobrze byłoby znaleźć sobie jakieś absorbujace zajęcie... hmm... może by tak porodzić trochę?:confused::-D

tak, tak. Wiem, ze jesli chodzi o wywolanie to dluzej moze to trwac.
Teraz powiem Wam numer. Mama opowiadala, ze jak teraz w kwietniu lezala na patologii (przed cesarka, ale w koncu tydzien lezala) byla w pokoju z dziewczyna, pierworodka, ktora byla po terminie - ale nie wiem dokladnie ile - i codziennie rano z mezem przebierali sie na porodowke, zabierali swoje torby i szli rodzic, a potem po np 2 godzinach wracali wkurzeni i dalej w ciazy. Na nia nic nie dzialalo, ani oksytocyna, ani smarowanie szyjki jakims zelem, no po prostu nic :szok: I tak caly tydzien codziennie sie wybierali i mama zdazyla miec cesarke, i nie wie czy ta w koncu urodzila. Tylko dziwie sie lekarzom ze szybciej cesarki nie zrobili :szok: Takze wiem ze z tym wywolywaniem to jest kiepsko :eek:

a przestan heheh mam nadzieje ze to mnie nie bedzie dotyczyc :)

pozatym royanna to rekordy bije :) normalnie szok !! heheheh gratulacje

a jeszcze napisze ze znalazlam forum co dziewczyna siedzi co lezala ze mna na patologii z wielotorbielowatoscia nerek (nazwe przekrecilam eh) no i po 5 dniach urodzila i córa zmarła :( boze ... szok smutno sie zrobiło

reklama
komediowa, ale nie dla tej kobiety :tak: idziesz rodzic, a tu dupa za przeproszeniem. i tak caly tydzien :-D mam nadzieje ze mnie nie spotka to samo :no:

no wlasnie, ciekawe co z royanna!
Mnie nie śmieszy tym bardziej,że mogę się znaleźć w podobnej sytuacji:eek::eek::eek: W końcu termin przeminął z wiatremmmm.. Z resztą ten z USG też:) Był na 2.11 i co teraz??

Do góry