Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Jak Pawełek będzie duży to Ci mogą w końcu cesarkę zrobić.. A jeak go jeszcze trochę przenosisz
a mi sie wydaje ze wlasnie nie beda chcieli beda czekac az samo wyjdzie eh czas pokaze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak Pawełek będzie duży to Ci mogą w końcu cesarkę zrobić.. A jeak go jeszcze trochę przenosisz
O wywołaniu na razie nie było mowy. Jutro KTG. Ale z tego co powiedział mój lekarz, to poród "w terminie" jest do 42 tc Zapewne więc przed 14 dniem po terminie nie będą nic robić, chyba, że coś z baby byłoby nie tak, tfu tfu.. Wczoraj dziewczyna 12 dni po terminie była ze mną na USG w szpitalu, jak widać nie robili jeszcze z tym nic..dobry lekarz
malina a ty jakie postepy co do porodu? masz sie zglosic na wywolanie czy co ?
O wywołaniu na razie nie było mowy. Jutro KTG. Ale z tego co powiedział mój lekarz, to poród "w terminie" jest do 42 tc Zapewne więc przed 14 dniem po terminie nie będą nic robić, chyba, że coś z baby byłoby nie tak, tfu tfu.. Wczoraj dziewczyna 12 dni po terminie była ze mną na USG w szpitalu, jak widać nie robili jeszcze z tym nic..
czesc e-ciotki
wpadam na chwilke, bo zaraz pora karmienia i trzeba mleczarnie uruchomic, ale po poludniu mam zamiar troszke baby boomowe wiadomosci nadrobic.
moj maluszek czuje sie dobrze. od wczoraj je juz regularnie z piersi, ktore aktualnie przypominaja wielkie balony i maja mnostwo mleczka.
ja niestety czuje sie gorzej. mam infekcje ukladu moczowego cukier w moczu i niestety jeden ze szwow zle mi sie goi. bol mam potworny, biore antybiotyki i leki przeciwbolowe i przez to non stop czuwam przy lozeczku malego, aby sprawdzic czy kruszynka oddycha i czuje sie dobrze.
PAMIETAJCIE W POLOGU NIE MYJCIE SIE PO KAZDYM KORZYSTANIU Z TOALETY !! WYSTARCZY DWA RAZY DZIENNIE. I NIE ZA DUZO TEGO TANTUM ROSA. ja sie wlasnie w ten sposob urzadzilam i teraz cierpie ...
odezwe sie kochane po poludniu. milego dzionka.