reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

agissa ja już nawet nad tym myślałam heheh :tak:Pomysł rewelka :-):-):-) tylko kurcze żeby mieć kaskę na rozkręcenie takiego interesu........ Nawet zastanawiałam się nad tym, żeby jak moje troszkę podrośnie, dać ogłoszenie, że mogę zaopiekować się dodatkowo czyimś dzieciaczkiem, tylko trochę poczytałam i rodzice ponoć nie chętnie decydują się na takie nianie..... bo wiadomo wolą, żeby skupiły całą uwagę na ich pociechach. A moim zdaniem to korzystne, jak dziecko ma kontakt z innym dzieckiem..................

reklama
agissa ja już nawet nad tym myślałam heheh :tak:Pomysł rewelka :-):-):-) tylko kurcze żeby mieć kaskę na rozkręcenie takiego interesu........ Nawet zastanawiałam się nad tym, żeby jak moje troszkę podrośnie, dać ogłoszenie, że mogę zaopiekować się dodatkowo czyimś dzieciaczkiem, tylko trochę poczytałam i rodzice ponoć nie chętnie decydują się na takie nianie..... bo wiadomo wolą, żeby skupiły całą uwagę na ich pociechach. A moim zdaniem to korzystne, jak dziecko ma kontakt z innym dzieckiem..................
Ja bym sie nie zdecydowala, ale mnostwo osob sie decyduje. U mnie na osiedlu jest kilka takich opiekunek ktore maja p 3-5 dzieci. Czyli maja chetne:tak:mamy

no wizisz to ty mialas lekarstwo w domu gotowe do uzytku, a biegalas po szpitalach i przychodniach.....:-D:-D:-D
widocznie musisz stosowac ta metode codziennie i bedzie spokoj:-D;-)

Chyba sprobuje bo jak tak to ma dzialac to zniose wszystkie trudy z kombinowaniem nad pozycja przez moj brzucho hehehe :-D:-D

Ty sie nie zastanawiaj, bo do 1go masz coraz mniej czasu:-):-):-)
Korzystaj, sexuj sie a moze malenstwo utulisz dziszaj lub najpozniej jutro!

Ja bylam dzis w pracy doniesc L4 i humor mi sie poprawil, bo dowiedzialam sie, ze na 100%(ja jestem troche steptyczna ale zobaczymy) wroce do pracy! Moj kiero regionalny powiedzial do obecnego kierownika(ktory jest na moim miejscu) ze Ania wroci. Wiec jestem tego pewna na 99,99%. Obecny stwierdzil, ze tez chce abym wrocila. Az mi sie cieplutko zrobio. Podobno jak ja bylam jako kiero(w sumie tylko 3 miesiace przed L4)to nigdy wczesniej ani nikgdy pozniej nie bylo takiego porzadku z dokumentami:-):-):-) Najsmieszniejsze, ze przede mna na moim stanowisku byl wlasnie regionalny-wiec sam sobie wystawil opinie;-), hahaha
I jak uslyszalam dzis takie wiadomosci to stwierdzilam, ze nie zalezy mi juz jak najpozniej urodzic, ze wlasciwie w przyszlym tygodniu juz bym mogla;-):-D:-D:-D

No widzisz a tak sie martwilas ;-);-);-) ciesze sie ze sie ukada cala sprawa :tak::tak:;-)

Gdybyśmy założyły prywatne przedszkole, albo żłobek, to byłybyśmy z dziećmi, a do tego zarabiały. Wchodzisz w ten biznes ?? :-D:-D:-D

To byloby moje marzenie :-D:-) zastanawiam sie czy nie zrobic sobie kursow na nianie ktore umozliwilyby mi taka prace :tak::tak:

Studia mnie wykańczają:-( Na dodateek stara baba mnie oblała na egzaminie...powiedziała mi, że widzi, że jestem w ciąży i skoro byłam wcześniej taka bezmyślna, to może teraz zacznę mysleć:wściekła/y::no:
Szczyt chamstwa!
Szczyt chamstwa to mało powiedziane, cieszę się, że się tym nie przejmujesz i tak trzymać :happy2:
dziewczyny jestem i czytam Was troszeczkę ale na pisanie narazie nie mam czasu :sorry2: bo strasza mnie zajeźdża
pewnie będę miała więcej czasu jak Martynia wróci do przedszkola bo Michasia narazie je co 3 godzinki potem śpi i tak prawie 24 na dobę :-) czasami nie śpi między jedzonkiem ogólnien daje mi narazie odsapnąć
życzę wszystkim takich spokojnych maluszków :tak:
Ale Ci zazdroszczę, gości dużo macie? Pewnie wszyscy chcązobaczyć to wasze cudo :happy2:

luuuzna ja po prostu nie moge tego pojąć, że kobieta, kobiecie coś takiego moze powiedzieć!!!!!!!!:wściekła/y: wredna naprawdę, poza sukcesami naukowymi to chyba jakieś życiowo niespełnione babsko wrrrrrrrrr

Iza to moze faktycznie ma niezłą jazdę na porodówce ;-)

reklama
Do góry