reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

reklama
Klaudzia, a Ty kiedy masz do odebrania wyniki badań? Coś czytałam, że za tydzień? Kurka a czemu tak długo u nich się czeka?

beda do mnie dzwonic jezeli cos bedzie zlego w wynikach krwi.... maja okolo tygodnia czasu od srody... najgorsze jest to ze nie beda sie ze mna wogole kontaktowac jezeli wyniki beda ok. a czemu tak dlugo? Bo Angole maja na wszystko zawsze czas...

Dziewczyny, przez to przeziębienie wyskoczyła mi okropna opryszczka na górnej wardze :-:)-:)-:)-(

O Boziu, Natalunia witaj w klubie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja opisałam swoją historię na wątku - "Chorobay i leczenie..."
Najpierw coś wyczułam, ale podejrzewam, że jakbym to zostawiła nic by nie wyszło, bo nie jestem pewna czy ta pierwsza krostka to było zimno, nie swędziało ani nie piekło. Ale ja postanowiłam na zmasowany atak: gorąca łyżeczka, smarowanie czosnkiem, spirytusem, maścią cynkową (która ma pdoobno wyuszać a mi to rozpaprała, ale może dlatego, że mam ją z wazeliną). Na drugi dzień mi pękła ale co mi z tego, że kolejnego dnia wyskoczyły obok kolejne już bąble. Wyczytałam na necie, że można stosować płyn Sonol, że jest bezpieczny itd. Mąż poleciał do apteki a na ulotce już inne informacje, ale to chyba dlatego, że zmienili ulotkę i wolą się zabezpieczać. On ma w składzie: mentol, spirytus i jakiś tymolum-dezynfekuje. Ja nie oszukałam swoich i nie zwalczyłam. Obok wylazły kolejne bąble, które spędzają mi sen z powiek!!! Wyczytałam, że niektóre dziewczyny używają Vratizolin i Zovirax. Ale ja chyba przeczekam. Mama namawia mnie, żebym posmarowała propolisem!!! Ale nei wiem

Pokrzyczę sobie: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Ja przykleiłm plasterek Compeed na noc i to, co było pod plasterkiem wygaslo, ale za to naokoło wylazła... mam półtorej plastra naklejonego... I polecam te plastry - są super. nie trzeba zdejmować go dopóki sam się nie odklei. Ale to boli. I tez se pokrzycze aaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaa. Na dodatek nadal męczy mnie kaszel i od kaszlu glowa mnie boli i gardło... Ech... :frown::oo2::sad:

hej dziewczyny tak siedze od rana i czytam te wasze wpisy a ja to juz nie mam cierpliwosci , czas dluzy sie niesamowicie wiem ze wam tez ale ja juz powoli wariuje dlatego wlasnie sie zarejestrowalam moze z wami mi jakos lzej mi mina te ostatnie tygodnie....
pozdrawiam

opryszczek nie zazdroszcze mnie męczyly na poczatku ciazy normalnie jedne znikaly to pojawialy sie nastepne :wściekła/y: i nic na to nie pomagalo zovirax chba mozna bo to dziala tylko zewnetrznie
Anadri ja chyba bym swojego meza zamordowala ale ja ogolnie jestem uczulona na picie alkoholu w dużych ilosciach moj W na pewno na sniadanko nie moglby liczyc ale z drugiej strony co zrobic maz musi isc do pracy wiec trzeba jakos go zebrac

a ja nadal walcze z moimi zaparciami i juz nie daje rady :no: jeszcze mama mnie denerwuje bo co chwile do mnie dzwoni i mi opowiada co sie bedzie dzialo z tymi hemoroidami po porodzie :wściekła/y:ciekawe po co zeby mnie zdenerwowac ???
ze to bol gorszy niz porod itd :-(i przez to coraz bardziej zaczynam sie denerwowac

reklama
nieeee.....nieprawda to moja trzecia ciaza i z tymi hemoroidami wcale nie jest tak strasznie...i bez przesady z tym bolem gorszym od porodu pij duuuuuuzo wody bedzie dobrze i chyba wszystkie a napewno wiekszoscz nas ma to samo.....

Do góry