Kasiiula
mamusia Pawełka :)
dziwnych przypadkach czego?
bo boję się przełaczyć...
o blizniakach dziwnie zrośnietych i wogole o dziwnych przypadkach ....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziwnych przypadkach czego?
bo boję się przełaczyć...
nie wybiegałam )))Normalnie nie wiem co o tym myslec.
W sumie ostatnio lekarz jej powiedzial ze wlasciwie w ciagu 2 tygodni moze urodzic
Mimo że termin ma na polowę listopada.
A ona ciagle gdzies biegala itd
Moze wybiegala sobie :-)
Chyba nie zasnę dzisiaj jak mi nie odpisze :-)
nie wybiegałam )))
wróciłam ))
dzięki za zainteresowanie ))))
Mały jeszcze na świat się nie wybiera. Wiecie, zadzwoniłam do położnje opisałam co się dzieje to kazała jechać do szpitala, więc pojechałam – przynajmniej szlaki przetarłam )))
Podłączyli mnie pod ktg, leżałam z pół godziny, potem lekarz mnie zbadał. Skurcze są mizerne, to na pewno nie to, szyjka zamknięta. Jeśli nic się nie będzie działo, mam przyjechać w dniu terminu na ktg.
Jak jechałam do szpitala, to korki były więc postanowiłam skorzystać z bus pasa ))) oczywiście straż miejska stała i fotkę mi strzelili, zatrzymałam się koło nich i powiedziałam, że zaczęłam rodzić i już taka skołowana jestem, że nie wiem jak do szpitala dojechać )) wytłumaczyli – mam nadzieję, że mandatu nie dostanę!!! jak przyjdzie to będę pisała odwołanie )
W sumie dobrze było bo później z położną się od razu spotkaliśmy i wyjaśniliśmy wszystko i się dowiedzieliśmy co i jak!!! ale cały dzień zleciał…padam na twarz, ale przynajmniej torby mam spakowane )))
z odklejonego łożyska jest masa krwi.
z tego co ja zrozumiałam to Iza ma świadomość, ze zaczęła rodzić ale musi poczekac aż akcja sie rozkręci. Nie ma sensu teraz jechac do szpitala i tam czekać 2 dni załóżmy. Tym bardziej, ze w szpitalu to już sobie za bardzo nie pochodzi, okien nie pomyje więc niewiele będzie mogła zrobić by akcja przyspieszyła. Z reszta i tak myślę, ze by ją odesłali i kazali przyjechać z regularnymi skurczami.
Alez mnie dzisiaj sczyściło. Wymioty straszne. Ale teraz już lepiej. Nawet glodna jestem, a przez cały dzień prawie nic nie jadłam. Musiałam się przytruć
oj to dobrze, ze nie przełaczyłam, bo juz mi smutno na samą myślo blizniakach dziwnie zrośnietych i wogole o dziwnych przypadkach ....
jakies wirtualne zatrucie :-)co Was dziś tak czyści...
mozesz ich poprosic o mniejsze raty i nie powinno byc problemuz tym cuncil tax doszlam do wnisoku, ze mozecie miec razje - wprowadzilismy sie 28 sierpnia, a kaza nam pierwsza rate zaplacic 5 listopada. wiec moze podzielili jakos to polrocze ktore wyszlo ponad 600 funtow do zaplacenia, na te wszystkie miesiace - wrzesien i pazdziernik nie zaplacone plus listopad, grudzien, styczen i luty i dlatego taka duza rata.
mam nadzieje ze jak maly sie urodzi to nie bedzie problemu z housing benefit bo inaczej to ciezko bedzie.
miran pij duzo wody, lez w lozeczku i sie nie przemeczaj
no serio tu i dziunka sie mi sniło ze rodziłyscie ale jak widac nei sprawdza sie bura kolejna