Kasiiula
mamusia Pawełka :)
nie, ale pewnie kosci Ci sie rozchodza...rozwarcie sie robi...itd. Mogl byc to skurcz
o matko to ja nie chce rodzic toz ja sie zaplacze na porodowce przy takim bolu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie, ale pewnie kosci Ci sie rozchodza...rozwarcie sie robi...itd. Mogl byc to skurcz
no ja tez tak pomyslalam,ze my tak narzekamy, ze tu nas boli tam nas kluje i ze nie mozna wytrzymac, to co to bedzie na porodowce ja im chyba powiem, ze nie mam zamiaru jednak rodzic, niech za mnie urodza :-)
Wiecie co, od 2-3dni zaczęłam regularnie puchnąć (dłonie i stopy wraz z kostkami). ?
Ratunku
na prawdę tak jest??? ja rzadko puchłam w ciąży, a teraz dosyć często!!!Dzisiaj w nocy tak mnie zabolało z lewej strony tuż pod żebrem, że aż krzyknęłam, męża obudziłam (może wreszcie sobie uświadomił, że to już baardzo niedługo???), ale myślałam, że mi toś nóż wbił? Kurczę. Co to być mogło? Kopniak raczej nie. Jakby mi coś pękło to bym chyba sobie teraz spokojnie na bb nie siedziała??
Mary, ja pijam zieloną herbatę, ona działa moczopędnie również. Przez całą ciążę piłam i dopiero teraz mam lekkie obrzęki na nogach. Ale swoją drogą, to też słyszałam, że woda w organizmie na poród się nam odkłada..