od jakiegos miesiaca mam problem z tym puchnieciem. cale nogi, kostki i w ogole nie schodzi. dlonie, rece i twarz to samo. dzien i noc. nie dziala trzymanie nog u gory ani nic, wiec pewnie masz racjeAnadri, mnie powiedzieli, że wielowodzie jest często u osób , które mają skłonność do zatrzymywanie wody w organizmie... Ja cała z resztą jestem spuchnięta i zawsze jak np były upały to puchłam....
A Ty jak Anadri??
reklama
oj nie;-) W zeszłym roku sadziłam wrzosy w październiku i trzymały mi do 6 grudnia;-)Takze miałam fioletowo za oknami;-)[/QUOTE]
no tak, moje juz dawno uschły, ale ja kupuje w doniczkach, a później wkłądam do osłonek, ustawiam w róznych miejscach w domu i zapominam podlewać
no tak, moje juz dawno uschły, ale ja kupuje w doniczkach, a później wkłądam do osłonek, ustawiam w róznych miejscach w domu i zapominam podlewać
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
wiem wiem...Kam
Ale on na tym filmie na płycie przecież wyjaśniał że ten maluch od pierwszych dni życia był tak "trenowany" dlatego teraz jest taki spokojny - bo przyzwyczajony , a na filmie maluch to miał już ze 3-4 m-ce...
Napweno nie bedzie tak pieknie od samego początku, ale w miarę upływu czasu my bedziemy sie przyzwyczajały i maluszki także
ale ja jako przyszła mama occzekuję właśne żeby mi ten trening cały pokazali jak pryzwyczaić dziecko... a nie pokazują ju przyzwyczajone...
me napewno nie urodzi się po treningu a nie wiem jak zaczynać np teoretycznie rzecz biorąc
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
z miłą chęcią bym przyleciała.. ale czuję że jak juz będzie taka możliwość to będzie wiosna w pl
więc w tym roku znów odpada....
może tu spadnie śnieg...
może tu spadnie śnieg...
dziubasek08
Fanka BB :)
ja tam czekam na listopad ))) najwczesniej 2 tydzień ))moze i lepiej niech poczeka z rozpakowaniem do listopada, bo jak tak dalej pojdzie to z listopadowek zostanie garstka ;-)
katrenki
ja sie nawet jeszcze nie ubralam..... biegam w koszuli to do telewizora to do lozka troszke polezec....a co tam korzystam z ostatnich podrygow "wolnosci"....Muszę wam powiedzieć że leniwca dziś mam okropnego
Dopiero co wzięłam prysznic i się ubrałam. Miałam ambitny plan do sklepu iść bo mleko mi się skończyło i straszną ochotę na lody lub jogurt mam ale chyba jednak poczekam aż domownicy wrócą i ładnie poprosze o podwiezienie bo sklep o 30min spaceru w jedną stronę oddalony... no i tachać to spowrotem to mi się nie uśmiecha.
Kurczę zrobiłam 3 rzeczy: prysznic, ubranie się i rozwieszenie prania i już musze odpoczać! Chyba jeszcze do tego nie przywykłam.
dziubasek08
a ja na zimową atmosferę zjadłam własnie lody waniliowe z syropem klonowym ))
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
No to zapraszam do Galway bo u nas co roku śnieg już od 3 lat - fakt ze na kilka(naście) godzin, ale jestz miłą chęcią bym przyleciała.. ale czuję że jak juz będzie taka możliwość to będzie wiosna w pl
może tu spadnie śnieg...
reklama
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Przez grzeczność (nie) zaprzeczę...mary jakbys chciala to moge ci podrzucic przez kabelki bo mam i lody i mleko i jogurt hehehehe
wiem wredna bestia jestem