reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Anadri, mnie powiedzieli, że wielowodzie jest często u osób , które mają skłonność do zatrzymywanie wody w organizmie... Ja cała z resztą jestem spuchnięta i zawsze jak np były upały to puchłam....
A Ty jak Anadri??
od jakiegos miesiaca mam problem z tym puchnieciem. cale nogi, kostki i w ogole nie schodzi. dlonie, rece i twarz to samo. dzien i noc. nie dziala trzymanie nog u gory ani nic, wiec pewnie masz racje :tak:

reklama
oj nie;-) W zeszłym roku sadziłam wrzosy w październiku i trzymały mi do 6 grudnia;-)Takze miałam fioletowo za oknami;-)[/QUOTE]

no tak, moje juz dawno uschły, ale ja kupuje w doniczkach, a później wkłądam do osłonek, ustawiam w róznych miejscach w domu i zapominam podlewać :zawstydzona/y:

Kam
Ale on na tym filmie na płycie przecież wyjaśniał że ten maluch od pierwszych dni życia był tak "trenowany" dlatego teraz jest taki spokojny - bo przyzwyczajony :tak:, a na filmie maluch to miał już ze 3-4 m-ce...
Napweno nie bedzie tak pieknie od samego początku, ale w miarę upływu czasu my bedziemy sie przyzwyczajały i maluszki także :tak:
wiem wiem...
ale ja jako przyszła mama occzekuję właśne żeby mi ten trening cały pokazali jak pryzwyczaić dziecko... a nie pokazują ju przyzwyczajone...
me napewno nie urodzi się po treningu :sorry::cool2: a nie wiem jak zaczynać np teoretycznie rzecz biorąc

Muszę wam powiedzieć że leniwca dziś mam okropnego :-p
Dopiero co wzięłam prysznic i się ubrałam. Miałam ambitny plan do sklepu iść bo mleko mi się skończyło i straszną ochotę na lody lub jogurt mam ale chyba jednak poczekam aż domownicy wrócą i ładnie poprosze o podwiezienie bo sklep o 30min spaceru w jedną stronę oddalony... no i tachać to spowrotem to mi się nie uśmiecha.
Kurczę zrobiłam 3 rzeczy: prysznic, ubranie się i rozwieszenie prania i już musze odpoczać! :eek::sorry: Chyba jeszcze do tego nie przywykłam.
ja sie nawet jeszcze nie ubralam.....:zawstydzona/y: biegam w koszuli to do telewizora to do lozka troszke polezec....:-Da co tam korzystam z ostatnich podrygow "wolnosci"....:-D

reklama
Do góry