gawit.... to nie było mocne krwawienie....
tak trochę miałam....
ale z tego co się już zdązyłam dowiedzieć to musiało być przez seks....
dzisiaj est już ok... ale nie mam zamiaru brać się za żadne sprzątanie ani nic podobnego......
boję się....
byle do jutra i oby lekarz na usg powiedział mi że wszytkozmoim maluszkiem jest ok.....
Ja nie mialam plamień, ale i tak lekarz dał mi zakaz na seks do 3 miesiąca, bo po ostatnim seksie tzn orgaźmie strasznie mnie brzuch bolał.
Ka...M też słyszalam, ze po seksie zdarzaja się krwawienia, a to nie jest groźne:-)
Jest groźne-żadne krwawienie nie jest normalne w ciąży i nie mozna go lekceważyc.
Hej wszystkim!
Ka..M - słyszałam, że po współzyciu zdarzaja się plamienia czy krwawienia, dlatego trzeba uważać, niektórzy lekarze zabraniają wtedy seksu....Musisz powiedzieć o tym ginowi koniecznie bo moze po prostu seks jest nie wskazany w tym momencie.
Dziewczynki jak ja Was czytam....przepraszam za szczerość, ale sporo osób na tym forum ma jakieś przeboje w ciąży, a to plamienia a to poronienia za sobą. Aż się boję Was czytać!
Teraz sobie myślę, że może za wcześnie siępochwaliliśmy rodzinie, że się spodziewamy dziecka bo jak uświadomię sobie ile jest ciaż zagrożonych...ehhh a u mnie dopiero 8 tydzień się zaczął. Zaczynam się mocno bać
Ja nie mam żadnych plamień, ale wiem, że to żaden wyznacznik ciaży zagrożonej, moja koleżanka po prostu poszła na USG i wyszło że serduszko nie bije. Aż mnie ciary przechodzą jak o tym pomyślę.
Ja kolejne USG mam za 3 tygodnie...... znowu będą mega nerwy!
Wszystkie się boimy, taki już nasz los :-)
V V V
Była, zmierzyłam, (zapłaciłam ) wróciłam
Małe ma 1,22, ostateczny termin wg usg: 18 listopada. Serce słychować (łubutłubutłubut), mamy już rączki i nóżki oraz pokazano mi kręgosłupek
Nastepna wizyta 11 maja, wtedy przezernosc i test PAPA
Buziaki
Ekstra wielkolud !!! :-)
Dziewczynki kochane niestety muszę się z Wami pozegnać... Moje dziecko umarlo. Życzę Wam szczęścia i żegnam.
Bardzo mi przykro.... Czemu to się stało? czy coś lekarz powiedział ?