reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

ogladalam i mam taki wklad do wanienki co kazal na parapet polozyc i nie uzywac :)
a tak pozatym to boze ile on wody leje do tej wanienki myslalam ze o wiele mniej powinno sie jej tam lac

tez myslalam ze do wanienki to sie wody malutko leje, ale jak ogladalam ten jego filmik i czytalam na internecie to wody powinno byc tak z pol wanny i ponoc nie ma co sie martwic moczeniem pepuszka u noworodka bo to ponoc za krotko zeby nasiaknal za bardzo.

reklama
jak komus sie chce ogladac to na tvn Zawitkowski ma pokazywac jak bezpiecznie kapac nemowle....
a ja wam powiem że jak oglądałam jeo film "conieco o rozwoju dziecka" to niektóre rzeczy wydaway mi się przesadzone....:sorry:
to dzieccko po 1 wiecznie spokojne, a nie wierzę że niemowleta takie są i zasypiają podczas ubiersania albo zmiany pieluszki...
po 2 tyle rtazy obkręcił maluszka że nawet nie zliczyłam...
po 3 to jeśli chodzi o kąpanie to dużo wody lał do wanienki...
i całośc jakaś taka,.. sama nie wiem....

Cześć dziewczyny, nadążyć za wami to SZOK!! :-)

Pianistaka, to ci niespodzianka!!!!!!!!! GRATULACJE no i trzymam kciuki baaaaaardzo mocno za mamę i dzieciątko :-) Wszystko będzie dobrze :-)

Ja mam dziś lenia strasznego, chyba odchorowuje swoje wczorajsze przeżycia :-( Ale o tym więcej na wynikach badań napiszę.

Miłego dnia!!

a ja wam powiem że jak oglądałam jeo film "conieco o rozwoju dziecka" to niektóre rzeczy wydaway mi się przesadzone....:sorry:
to dzieccko po 1 wiecznie spokojne, a nie wierzę że niemowleta takie są i zasypiają podczas ubiersania albo zmiany pieluszki...
tez zauwazylismy z mezem ze ten dzieciaczek wiecznie spi. a moglby pokazac jak np wykapac malucha ktory placze i wierzga nogami. bo jak sobie wtedy poradzic? na sile do wanienki wkladac?
taki troszke przekolorowany ten filmik, ale jest bardzo duzo ciekawych porad, wiec mozna to przekolorowanie zniesc jakos ;-)

Też właśnie oglądałam tą kąpiel..:confused2: dziwnie spokojny ten bobas był..ciekawe, co mu podsypali:-) a wody to faktycznie bardzo dużo w tej wanience było..

Dziewczyny, ale to dzieciątko było już w miarę duże i miało zagojony pępek :shocked2:, myślę że dla noworodka nie jest wskazane lanie tyle wody i ja na pewno nie będę zalewać pępka (póki się ładnie nie zagoi). On nie używał nawet żadnych detergentów, ani nie pokazał jak to robić, ani jak dobrze osuszyć dziecko taki trochę cienki występ moim skromnym zdaniem:sorry:

anadri najważniejsze że powróciłaś do nas cała i zdrowa i w dwupaku :happy:

xxxklaudziaxxx dziękujemy za wiadomość to lece zobaczyć co na wątku z wynikami :happy:

reklama
Do góry