reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Bura, chyba Cię ściągneliśmy myślami, super, że jeszcze w trójpaku, Ty to dałaś radę z bliźniakami tyle razem, super przynajmniej będziesz miała zdrowsze dzieciątka :)

A ja się dziś pochwalę, że 9 miesiąc oficjalnie rozpoczynam!!!!
GRATULLLUJEMY !!!!! (NO TO TERAZ ODLICZANIE CO?, JESZCZE 2 TYGODNIE I MOŻE SIĘ DZIAĆ WOLA NIEBA :))

reklama
Nasza kocica właśnie dostała ruję... Drze się niemiłosiernie.. A biedny kocur (już wykastrowany) siedzi i patrzy na nią i nie wie o co chodzi;-) Powiedziałam jej "Patrz ja też się tak darłam i zobacz co mi Twój pan zrobił(wskazaujac na brzuch);-) Dobrze , ze Ci to nie grozi;-)" Ale ona nic nie rozumie...

:-D:-D:-D:-D

Nie mam kontaktu z Anadrii :-:)-( z reguly pisala na PW.

Bura ale dzielna jestes! Podziwiam naprawde!!!!

A ja juz dziewczyny nie wyrabiam.... przepraszam za moja nieobecnosc ostatnio na forum. Ogolnie siedze i czytam co jakis czas ale nie mam sily juz pisac tyle.
To swedzenie mnie wykancza... wczoraj jeszcze przez remont kuchni zjadlam gulasz od ciotki (nie ma talentu do gotowania) i spedzilam pol nocy w toalecie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(
swedzenie przy tym sie nasililo i myslalam ze nie wyrobie poprostu... no ale coz do szpitala i tak by mnie nie przyjeli :crazy::-:)-(

gdybym miała zyski, to nie zwracałabym uwagi na zasiłek macierzynski. Niestety nie mam zadnych, mam tylko obowiązki - wobec skarbówki, zusu, pracowników, dostawców. To, że dokłądam, bo niedawdno rozpoczęłam i nie miałam kiedy rozkręcić bo zaszłam ciążę to niestyy tylko i wyłącznie mój problem. A ta kwota macierzyńśkiego to jałmużna jakaś, chyba nie przyjmę.. albo będę odsyłać prezydentowi.
Jestem wściekła. Nie mogę pójść do diabetologa, bo cała się trzęsę...

dokladnie dlatego zanim zaszlam w ciaze zatrudnilam sie na umowe o prace byle gdzie, zeby chociaz godnie przezyc macierzynski:crazy: poza tym rowniez prowadze dzialalnosc gosp. a wiadomo jak nie pracujesz nie zarabiasz:confused2:

ratunku dziewczyny :)) strasznie źle się czuje. Rano było ok ale zanim zdążyłam zjeść śniadanie to zaliczyłam wymioty, a njgorsze jak sie nie ma czym wymiotować. Teraz mnie żołądek przez to boli. Masakra.
Mam pytanie do dziewczyn które biorą fenoterol czy wam też jest czasem niedobrze rano albo wymiotujecie?? Ja odkąd biorę to robi mi się często rano niedobrze :((

ratunku dziewczyny :)) strasznie źle się czuje. Rano było ok ale zanim zdążyłam zjeść śniadanie to zaliczyłam wymioty, a njgorsze jak sie nie ma czym wymiotować. Teraz mnie żołądek przez to boli. Masakra.
Mam pytanie do dziewczyn które biorą fenoterol czy wam też jest czasem niedobrze rano albo wymiotujecie?? Ja odkąd biorę to robi mi się często rano niedobrze :((

Niunians wspolczuje bo wiem jak sie czujesz.... ja spedzilam tak dzis pol nocy...
tyle ze u mnie to po gulaszu ciotki :crazy:

Ja mam mala dawke leku.
Czasem jest mi niedbrze, ale nigdy nie wymiotuje. Wymity ominely mnie w tej ciazy. Nie wiem, czy te nudnosci sa zwiazane z lekami, czy moze po prostu z naciskiem na zoladek...

reklama
Hej Bura! Oby tak dalej, jesteś dzielna dziewczynka.:tak:

Kasiiula może i tak będzie :-) ja to jestem ciekawa która z nas będzie następna, o drugie miejsce na liście rozpakowanych rywalizują: KaśkaK i Bura.

Do góry