cześć dziewczyny na szczęście już wrócilam do domu w jednym kawalku i w dodatku już oficjalnie jako magister prawa :-) bardzo zmęczony magister więc idę spać;-)
brawo!! szczerze podziwiam :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cześć dziewczyny na szczęście już wrócilam do domu w jednym kawalku i w dodatku już oficjalnie jako magister prawa :-) bardzo zmęczony magister więc idę spać;-)
Szczerze? Nie pomyslalam o tyma no-spy nie możesz wziąć?
Witajcie))) Ja juz po obronie lekko nie bylo, ale się udało zaliczyłam na 4+ teraz robię sobie dłuuuugi odpoczynek. Jutro nadrobię zaległości.
Luandzia, gratulacje!!!
Madziek, właśnie przy opuchliźnie trzeba duuużo pić wody niegazowanej. Ograniczać do minimum soki i napoje gazowane. No i wcinać jablka - zapobiegają zatruciu ciążowemu. No i są moczopędne.
Ja dzisiaj od rana jestem nieprzytomna... Wczoraj zasnęłam o 20... Nie było by w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że przyjechali do nas znajomi, a jak tak w trakcie rozmowy przysnęłam. Kiedy głowa opadła mi na ramię mojego Ł, zaprowadził mnei do sypialni i obudziłam się dopiero dzisiaj. Ale obciach....Sama zaprosiłam znajomych, bo dawno się nie widzieliśmy i taki numer wycięłam....