passingby
Fanka BB :)
Trzymam się, ale coraz bardziej się boję, że to już niedługo potrwa... mam chyba depresję przedporodową (jest coś takiego?)![]()
Chyba jest bo ja tez mam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam się, ale coraz bardziej się boję, że to już niedługo potrwa... mam chyba depresję przedporodową (jest coś takiego?)![]()
Cześć dziewczyny
Postanowiłam zapisać się na jakieś forum,bo naprawdę sama już sobie nie daję rady ze sobą, ze swoimi myślami i tym wszystkim co teraz wokół się dziejeZaczyna mi się taaaak dłużyć ten czas oczekiwania!! Najchętniej prałabym i prasowała codziennie ciuszki dla maleństwa
To moja pierwsza ciąża ,a poza tym wcześniej nie miałam żadnych ciężarnych wokół na codzień, więc wszystko jest dla mnie zuuuuupełnie nowe i póki co, wszystko czego nie znam napawa mnie jakimś niepokojem. O dziecko oczywiście i jego zdrowie, zdrowy rozwój itd. Jestem w tym odosobniona?
![]()
Pozdrawiam Was serdecznie "nosicielki"![]()
Myślę ze jeśli o niego chodzi to akurat nie bedzie problemu - on raczej nie z tych co się brzydzą... ;-)
A przepraszam - jest jedna rzecz której mój Ł się brzydzi i dotyka z odrazą na twarzy - KREMY i wszelakie BALSAMY - bo cyt. "są śliskie i obrzydliwe"![]()
Mój też z tych uczulonych na kosmetykiale sie usmiała jak to przeczytałam, mój Daniel jest identyczny pod tym wzgledem i z lewatywą w razie potrzeby sobie poradzi)))
Dziewczynki mam dziś super dzień:-) miałam dzis pierwszy egzamin na prawo jazdy i zdałam:-):-):-) za 2 tyg już mogę się wozić:-) Jeszcze żaden egzamin mnie tak nie stresował;-)
Co do cycków;-)to leci ze mnie jak z krowy;-) Mam nadzieję , że na potem zostanie;-)
Lewatywa. hmmm jak dla mnie moze to być nawet przyjemne![]()
Dziękuje dziewczynki;-)
Moja mama jest pielęgniarką i czasem zdarza się jej wpadać do połoznych na gaduły. Wczoraj jak weszła na oddział położniczy usłyszała niosacy si epo korytarzu krzyk - ZABIJCIE MNIE!!!!!!JUŻ NIE CHCĘ RODZIĆ!
Mój też z tych uczulonych na kosmetyki. A lewatywa... No na pewno da radę, w pracy robi na co dzień lewatywy...
No odbyt wszyscy mają podobny...
![]()
P wstrzyknięciu czujesz sie całkiem normalnie (nie boli brzuch jak ppo lekach przeczyszczających np.) po jakiś 10 minutach nagle chce ci się kupę, niestety dość mocno, więc trzeba raczej niedaleko toalety przebywać, no i lepiej żeby ci nikt jej akurat wtedy nie zajął. :-);-)Z tą lewatywą taka mało elegancka sprawa, ale ja też chciałam sobie zrobić i okazało się, że w Św, Zofii tego od dawna nie robiąPołożna powiedziała, że żeby tak naprawdę nic nie zostało w jelitach to trzeba by za 4 dni nie jeść. Za to kawał zajęć w szkole rodzenia było o kupie podczas porodu
Wrrr, nie chcę
Kilolek, jak to działa.. jak już sobie wstrzykniesz to co?? Przeczyszcza? A co z tymi czopkami??
gartuluję!!!!Dziewczynki mam dziś super dzień:-) miałam dzis pierwszy egzamin na prawo jazdy i zdałam:-):-):-) za 2 tyg już mogę się wozić:-) Jeszcze żaden egzamin mnie tak nie stresował;-)