reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

hej
i zaczeło sie...
Olek zarził amluchy katarem.... nosy pozatykane, robie im inhalacje, pedyjatra przepisała kropelki do nosa....i zobaczymy
Olo podłapał jelitówke - wymiotuje i biegunka- dzieki Bogu juz przechodzi.... ale łuzko miałam zażygane totalnie....
Maluchy cały czas mają wysoki poziom bilirubiny 16,2 i 18 chemoglobina w normie - ale ja i tak sie tym martwie . Co prawda Marysi tak jakby schodziło ale Zoska cały czas jak brzoskwinia. W poniedziałek kolejna kontrola u pediatry

ach dziewczynki przybrały po 700 gram . Maryska waży już 3100 a Zosienka 2900

reklama
a to moje kruszynki

Załączniki

• marysia.JPG
    marysia.JPG
    49 KB · Wyświetleń: 38
  • marysia i zosia.JPG
    marysia i zosia.JPG
    50,6 KB · Wyświetleń: 44
  • zosia i marysia.JPG
    zosia i marysia.JPG
    53,7 KB · Wyświetleń: 40
  • zosienka.JPG
    zosienka.JPG
    37,4 KB · Wyświetleń: 50
Antilko ja też przecież jestem tak jak nik_i październikowa mama, ale nie mam zamiaru od was odchodzić,chyba, że mnie wyrzucicie, to wtedy byłby dla mnie koniec przygody na jakimkolwiek forum:-(, a bardzo się wciągnęłam i brakowałoby mi was teraz:tak::-)
A, zresztą masz jeszcze czas do 24:00:-), aż trudno uwierzyć, ze to już koniec listopada, a tak nie dawno wydawało mi się, że do was dołączyłam:szok:
żanetko życzę wytrwałości i sił z walką z katarkiem u dziewczynek i jelitówką Olusia, nie wesoło teraz masz w domku dwie zasmarkane bidulki i lejacego się z obu stron synusia:szok:. Bardzo wysoka ta bilirubina, mi pozwolili wyjść ze szpitala dopiero jak spadał do 10, a była najwyższa 17, ale nie straszę, w końcu dziewczyny są pod opieką pediatry. Bardzo ładnie przybrały dziewuszki, oby tak dalej:-)
Buziaki dla Marysi i Zosi od mojej Majeczki (czyt. terrorystki:-))

Witam w niedzielne popołudnie:-)
Gabi, Niki coś mi się wydaje, że do 24 nic się nie wydarzy;-):-DByłam dziś na wykładach , brzuch mi dość regularnie twardniał, ale po powrocie do domu wszystko ucichło.
Żanetko słodkie maluszki:tak:Czy na ten wysoki poziom bilirubiny jest jakiś sposób:confused:

Antilia ty, to jednak jesteś dobra, jeszcze chodzisz na wykłady, że też masz jeszcze na to siły, żebyś tylko nie urodziła na wykładzie, ale możne za to dzidzia będzie miała w prezencie dyplom z uczelni:-)

A my jesteśmy już po chrzcinach. :tak::tak::tak: Wczoraj odbyła się uroczystość. :-):-):-) Jestem dumna z Syna, bo był bardzo grzeczniutki w kościółku ;-) przespał całą mszę... Trochę gorzej było potem w restauracji, ale wydaje mi się, że Mały nie lubi tłumów i trochę mu poprostu było za gwarno... Tak już ma i tyle.

Pozdrawiam wszystkie Mamusie!!!

Hanuś szybciutko uwinęliście się z chrzcinami:-)Poprosimy jakieś fotki:happy:
Gabi dzięki, ale jeszcze jakiś czas będziesz musiała trzymać te kciuki;-):-)

reklama
Antilko ile będzie trzeba,to będę trzymać:-), ale nawet nie próbuj nam uciec do grudniówek:szok::-),niech ci to nawet przez myśl nie przejdzie!!!!

Do góry