reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2008

Cześć Kobitki już jestem :-D
Kolejna wizyta w poniedziałek.
Anetko, czy Ty już po wizycie:confused:
Hanuś przesłodkie zdjęcie Twojego synusia:happy::happy::happy:
Insanes w którym szpitalu tyle się wyczekałaś?
Biedna Lunia:-(

reklama
Jestem juz jestem.....wszystko opisalam w odpowiednim watku :sorry::tak:
Tak wiec jutro sie z Wami pozegnam....

ANTILKA - czyli wszystko ok....i czekasz dalej....echhhhh
HANUS - dziekuje za pamiec kochana :tak:
INSANES - Ty tez widze nadal czekasz.....a ubywanie wod po koniec ciazy jest jak najbardziej normalne.....byleby nie ubylo za duzo jak u mnie :confused2: Tak wiec bardzo dobrze ze tak chca Cie kontrolowac :tak:

Antila byłam w rydygierze ale podobno to dziś tylko taki sajgon tam mieli dużo ciężarnych do przyjęcia na oddział porody i kobiety na ktg po terminie. Zobaczymy jak będzie jutro. Ale za to personel zrobił na mnie miłe wrażenie mili fachowi więc jak narazie cieszę się że wybrałam ten szpital

Witam listopadowe mamusie.

Chciałam Was poinformować, że BigU urodziła dziś (27.11.2008) o 17. 15

6a974dc5e3426109c1bcd4c0eed432c0-1227820107.png
Maciusia

Waży 3450 i mierzy 56 cm.

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Witam Was o poranku.
Ja dzisiaj miałam ranną pobudkę ponieważ mój M w podróż wyjeżdza i postanowiłąm mu zrobić kanapki na drogę :cool2:. A co!!! W każdym razie moje dwa skarby sobie śpą a ja z cynamonową herbatką sobie odpoczywam. Miki dzisiaj nie idzie do przedszkola tylko przyjeżdza po niego babcia i mają jakies tajemnicze wspólne plany :laugh2:.

Ostatnio miałam gości z pracy i kupili Stasiowi leżaczek FisherPrice, jestem super zadowolona a Staś uwielbia na nim leżeć. Teraz takie fajne te zabaweczki dla maluszków że aż się chce samemu pobawić. :tak:

Anetko, Antilko - jak noc minęła? Aneta Powodzenia w szitalu kochana i wracaj do nas szybciutko ze swoim maluszkiem!!!!!!!

Czesc Kochane :)
Kolejna noc za nami. Julia ladnie spala przy cycusiu. Ja wieczorem znowu goraczke mialam (37,5), wzielam paracetamol, przespalam sie i przeszlo. Dzownilam do gin i powiedziala, ze to moj organizm jest bardzo przemeczony po porodzie, ze nie wysypiam sie w nocy i on tak reaguje. W poniedzialek zdjecie szwow - boje sie jak cholera.
Aaa i mam prosbe.. powiedzcie mi jak dodac zdjecie?

Ostatnia edycja:
Cześć Martynko!
Cieszę się ze zadzwoniłaś w sprawie tej temeratury!!! Dobrze że to nic poważnego tylko przemęczenie. Ja pierwszej nocy w domu po powrocie ze szpitala dostałam dreszcy z zimna (a w domu 23 stopnie!) i myślałam że grypa mnie łapie. Ale Przytuliłam się do M zasnęłam i rano już było dobrze. Może to faktycznie tak reaguje organizm - stres + przemęczenie.
A co szwów to nie boli :tak: nie bój sie tylko leciutki ciagniecie i po krzyku!!

A zdjecia wklejam dzieki tej instrukcji:
https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/jak-wstawic-zdjecie-pomozcie-484/
napewno się uda, i czekamy na zdjecie Julki!

Cześć Mamuśki:-)
Anetko Ty już w szpitalu:confused:
Szopek dzięki za wiadomości od BigU:happy:
BigU serdecznie gratulacje:-):-):-):-)
Insanes rzeczywiście ostatnio Rydygier cieszy się dużym powodzeniem:tak:
Kiriam bardzo fajny prezencik dostaliście, czy współpracownicy pytali, co potrzebujecie, czy po prostu trafili:confused:

reklama
Hop, hop gdzie są wszyscy???:confused:
Wiem, wiem albo zajmują się maluszkami, albo właśnie rodzą:-D

Do góry