reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

Jestem, jestem Antilko:tak:. Co do prezentu to przed wizytą zapytali co mi potrzeba, a ja powiedziłąm że może jakąs zabaweczkę bo ubranek już mam dużo. Ale mam w pracy doświadczoną koleżanke mamusię i powiedizła ze szkoda kupować zabawki, lepiej coś na dłużej i praktycznego :-). I mamy leżaczek!
A jak samopoczucie?
Pozdrawiam

reklama
Dzień Dobry Listopadóweczki:-)
Martynaag śliczna panienka z Twojej córci:tak::happy:
Kiriam no właśnie takie przemyślane prezenty są najlepsze. Mam nadzieję, że moje koleżanki też wpadną na jakiś fajny pomysł:-D
Insanes co u Ciebie:confused:
Mamuśki kto jeszcze został 2w1?

Martynag jak fajna:-D
antila jestesmy tylko teraz troszke więcej czasu trzeba poswiecic małym istotka

Pozdrawiam wszystkie rozpakowane i te w dwupaku szybkiego rozwiązania obyście cieszyły sie pociechami:tak:

Mamuski a co z Anetka .... ani widu a ni slychu ....
Antila niestety mamy nie rozpakowanie sa w mniejszosci a te co maja juz dwie pociechy to cud znalezc teraz chwile na forum.....:tak:

Hejka dziewczyny długo mnie nie było ale jestem postaram sie nadrobic wszystko i napisac tez co u mnie . gratuluje wszytskim rozpakowanym mama duzo zdrówka dla was . Narazie musze dojsc do siebie bo dzisiaj pierwszy dzień w domu. Pozdrawiam.

Lucyann Anetka urodziła wczoraj przez cc Filipka, napisałam na forum NO TO RODZIMY:-)
izka witaj, fajnie,ze juz w domku,nie ma to jak w domu:-) i gratulacje mamuśko, napisz jak było jak tylko uda ci się znaleźć trochę czasu:tak:

Lucyan zdaję sobie sprawę, że mamuśki zajęte:tak:Ja nie wiem, czy przy jednym będę miała czas, aby zerknąć na forum:eek:
Izka witaj z powrotem:-)Długo Cię trzymali w tym szpitalu:szok:
Ja dzisiaj w nocy miałam skurcze od 1 do 3 pojawiały się co 7 a potem, co 5 minut .
Niestety po 4 wszystko ustąpiło:baffled:
Teraz też co jakiś czas twardnieje mi brzuch, ale czuję, że nic z tego. Wszystko jest bardzo delikatne.
Coś mi się wydaje, że zostanę grudniówką. Mam nadzieję, że mnie nie wyrzucicie:confused:

reklama
Antila ja zostałam październikówką i jestem z Wami więc napewno u nas zostaniesz a i jeszcze się listopad nie skączył więc nie mów hop;-)

Do góry