nik_i
Entuzjast(k)a
To możemy sobie rękę podać praca do końca, tylko ja się zajmuję tym w firmie, umowa nie określona i teoretycznie prezes mówi że nie ma możliwości żebym nie wrócila- niezależnie od wszystkiego niekture dokumenty w trakcie macierzyńskiego będą mi przywozić do weryfikacji a wdrazać nikogo tak dogłębnie nie chcę i tak to się kręci...Witam,
Słoneczko świeci i aż energii więcej do pracy;-)
Madzik-głowa do góryWszystko będzie dobrze
nik_i - ja ostatnio mam stresa w pracy bo boję się, że po macierzyńskim będą chcieli mnie zwolnić...Niby szef mówi, że nie ma takiej opcji ale w życiu różnie bywa. A najgorsze jest to, że najchętniej poszłabym już na zwolnienie bo jestem zmęczona tą pracą ale nie mogę zostawić chłopaków samych ( jestem jedyną osobą na całą Polskę). a jak teraz pójdę na zwolnienie, to będą musieli znaleźć kogoś na zastępstwo, przeszkolić i generalnie ja już nie będę im potrzebna:-(Więc pozostaje mi pracować praktycznie do listopada:-(Nie za fajnie to wygląda...A po macierzyńskim do roboty...Chyba, że mnie zwolnią...Mam tylko nadzieję, że rodzice pomogą mi z maleństwem. Przyszło nam żyć w takich czasach, że nie wyobrażam sobie utrzymania rodziny tylko z jednej wypłaty...
Co do spacerków to oby przyszła wiosna szybko;-)
Anetka fajnie tak aż Wam zazdroszczę.
Martynaag oj szybko zleci czas do Sierpnia ja w zasadzie nie farbuję włosów ale dziewczyny już wcześniej pisały że nie mają z tym żadnych problemów, pewnie tylko te delikatniejsze farby wybierają
dombar Martynaag a kiedy będzie ten wyjątkowy dzień???